Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ Σ Ι Ω Π Η, στήν Ε λ λ ά δ α;




(ΚΑΝΕΝΑ "ΜΕΣΟ" ...ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ;;;)
Την ίδια ώρα, που η Ιταλία και η Γερμανία ετοιμάζουν, ή έχουν ήδη περάσει νέες ρυθμίσεις για να κάνουν τα εμβόλια υποχρεωτικά... το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δίνει μια γεύση νίκης στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, που εστιάζει στις κρυφές και φανερές επιπτώσεις των εμβολίων, που μπορεί να επέλθουν ακόμη και πολλές δεκαετίες αργότερα...

Αποτέλεσμα εικόνας για εμβόλια


Αποτέλεσμα εικόνας για εμβόλια

Δικαίωση για το αντιεμβολιαστικό κίνημα και όσους εκφράζουν  ε π ι φ υ λ ά ξ ε ι ς,  για τις παρενέργειες των εμβολίων και τον ΥΠΟΠΤΟ ρόλο τους, στην εμφάνιση ορισμένων ασθενειών έφερε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Το ανώτατο Δικαστικό όργανο της Ευρώπης αποφάνθηκε, πως όταν ένα άτομο που λαμβάνει το εμβόλιο είναι ΥΓΙΕΣ και ΔΕΝ έχει χρόνιο ιστορικό παθήσεως (για την οποία έγινε το εμβόλιο) και ασθένησε μετά από αυτό, τότε το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να θεωρηθεί ως η ΑΙΤΙΑ της νόσου!

Σχετική εικόνα

Η απόφαση βγήκε μετά την περίπτωση ενός Γάλλου, γνωστού ως J.W., ο οποίος είχε εμβολιαστεί κατά της ηπατίτιδας 'Β' το 1998. 
Έναν χρόνο αργότερα, ο ίδιος διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και ΕΦΥΓΕ από τη ζωή το 2011, αφού πρώτα είχε προσφύγει ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ εναντίον της φαρμακευτικής εταιρείας 'Sanofi Pasteur' που  π α ρ ή γ α γ ε   το εμβόλιο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το εμβόλιο περιείχε μία ουσία (αδιευκρίνιστης συστάσεως), η οποία προκάλεσε στον J.W. το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για εμβόλια

Η υπόθεση έφτασε στο Ανώτατο Εφετείο της Γαλλίας, αλλά το δικαστήριο ισχυρίστηκε, ότι δεν βρήκε καμμία επιστημονική απόδειξη, ή έστω κάποια στοιχεία, που να συνέδεαν το εμβόλιο με την σκλήρυνση κατά πλάκας και απέρριψε την προσφυγή. Η πλευρά του J.W. άσκησε έφεση και η υπόθεση τελικά κατέληξε στο Ανώτατο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Σχετική εικόνα

Βάσει του σκεπτικού της αποφάσεως, οι δικαστές τόνισαν ότι υπάρχουν στοιχεία αναφορικά με τα χρονοδιαγράμματα του συμβάντος. 
Συγκεκριμένα, Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκρινε, ότι μπορεί να υπάρχουν τέσσερα σημεία που πρέπει να εξεταστούν:

1. Το χρονοδιάγραμμα εμφάνισης της νόσου μετά το εμβόλιο.

2. Το ιστορικό καλής υγείας του ατόμου και η απουσία αυτής της ασθένειας πριν από τον εμβολιασμό.

3. Το ότι δεν υπάρχε οικογενειακό ιστορικό, δηλαδή κανένας συγγενής εξ αίματος του ασθενούς δεν υπέφερε από αυτή την ασθένεια.

4. Το γεγονός ότι υπάρχουν διάφορες παρόμοιες περιπτώσεις ως αποτέλεσμα του εμβολίου.

Στην περίπτωση του Γάλλου, το δικαστήριο απεφάνθη ότι πληρούνται τα πρώτα τρία κριτήρια, κάτι που οδήγησε στην παρούσα απόφαση.

Σχετική εικόνα

Η απόφαση του δικαστηρίου δεν είναι μια απόφαση σχετικά με την υπόθεση JW, αλλά παρέχει καθοδήγηση για όλα τα δικαστήρια της ΕΕ σχετικά με παρόμοια ζητήματα. 
Το δικαστήριο της ΕΕ που επιτρέπει στα εθνικά δικαστήρια να κάνουν τέτοιες κρίσεις αιτιότητος από μόνα τους, βάσει στοιχείων που παρουσιάζονται, χωρίς εξάρτηση από την γνώμη των εμπειρογνωμόνων, είπε ο καθηγητής Tony Fox από τη φαρμακευτική ομάδα ιατρικής στο Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου.

Εκπρόσωπος της εταιρείας 'Sanofi Pasteur', δήλωσε: «Δεν είναι ο ρόλος μας να σχολιάσουμε αυτή την δικαστική απόφαση. Ωστόσο, η 'Sanofi Pasteur' επιθυμεί να επαναλάβει, ότι τα εμβόλια της είναι ασφαλή και αποτελεσματικά και προστατεύουν από μολυσματικές ασθένειες εμβόλια μας ηπατίτιδας 'Β' είναι ασφαλή και καλά ανεκτά. 
Έχουν εγκριθεί από τις αρχές Υγείας και διατίθενται στην αγορά για περισσότερα από 30 χρόνια».

Και εμείς δεν σχολιάζουμε την δήλωση του εκπροσώπου της εταιρείας, δεν είναι ο ρόλος μας αυτός. 
Για τον τρόπο που ελέγχονται και εγκρίνονται τα προϊόντα των φαρμακευτικών έχουν γραφτεί άπειρα δημοσιεύματα, όσο και για τις ...ατυχείς “συμπτώσεις” ασθενειών μετά εμβολιασμών. 
Ο καθένας έχει ελεύθερη βούληση να κρίνει και να αποφασίσει ανάλογα - αφού πρώτα  ε ν η μ ε ρ ω θ ε ί.


Αποτέλεσμα εικόνας για εμβόλια


πηγές: http://edition.cnn.com/2017/06/21/health/vaccines-illness-european-court-bn/index.html και el.gr/ και http://nea.allnewz.gr/?p=37394

Κι ας θυμόμαστε, πως ο γερμανός γιατρός Δρ. Μπουχβάλντ, στο βιβλίο του "Εμβόλια, μια επειχήρηση βασισμένη στο φόβο", αναφέρει χαρακτηριστικά "οποιοδήποτε εμβόλιο στην καλύτερη περίπτωση είναι άχρηστο και στη χειρότερη... επικίνδυνο" ... 


&

http://vickytoxotis.blogspot.com/2017/06/blog-post_23.html#ixzz4lEtWPVll

&

 http://vickytoxotis.blogspot.com/2017/06/blog-post_23.html#ixzz4lEtQDwBn]


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!