Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: «ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΡΣΙΑ»


Ο Ούγγρος πρωθυπουργός, ονόματι Βίκτωρ Ούρμπαν, σε δημόσια ομιλία του αποκαλύπτει και ψέγει την διαστροφική πορεία και την καταστροφική παρέκκλιση της E.E. από αυτό που ήταν προ της επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Η σύγχρονη ηγεμονική κοινωνικοπολιτική γραμμή -η οποία εξυφαίνεται επί δεκαετίες εις βάρος των μέχρι πρό τινος ισχυρών και ομοιογενών εθνικών κρατών, που απαρτίζουν την Ε.Ε.- όπως ισχυρίζεται ο εν λόγω πρωθυπουργός, είναι το απότοκο προδοτικών κυβερνήσεων, που υπονόμευσαν τις παραδόσεις και τα ήθη της ιστορικής Ευρώπης, αλλά και ανθρώπων του πνεύματος, που με προπέτασμα τον προοδευτισμό ξεθεμελιώνουν το ιστορικό-κοινωνικό-θρησκευτικό υπόβαθρό της εκφυλίζοντας τους γηγενείς ευρωπαϊκούς πληθυσμούς.

Παρακολουθήστε την πολιτικά περιθωριακή -δεδομένης της νεοταξικής μονοτονίας, που χαρακτηρίζει τις τοποθετήσεις των υπόλοιπων ευρωπαίων ηγετών- ομιλία του:


Xρύσα Πολίτη

1 σχόλιο:

  1. Ναί! Ο μοναδικός στην Ευρώπη των ημερών μας, που μιλά στην ΟΥΣΙΑ του προβλήματος, που μιλά την γλώσσα της αληθείας.
    Ο Βίκτωρ Ορμπάν, είναι θα λέγαμε ο "τελευταίος" πατριώτης ηγέτης της Ευρώπης & εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, δεν ΜΑΣΑΕΙ ποτέ τα λόγια του.
    Όμως έχετε δεί μία, ναί, μία έστω φορά αυτές τις αναφορές του, είτε εντός Ουγγαρίας, είτε εντός του Ευρωκοινοβουλίου, σέ κάποιο μικρό ή μεγάλο κανάλι του 'Ελλαδιστάν';
    Μά, ποτέ!
    Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!