Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ! ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ...ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ !!!! (Ποιούς όμως θα βάλλετε μέσα;)

Αποτέλεσμα εικόνας για Μακρόνησος

(ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ "ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ" Ο 'ΤΣΙΡΙΖΑ'... ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ, ΤΑ ...ΕΛΥΣΕ!)
Οι εντολές που έχει δώσει ο πρωθυπουργός, είναι να προχωρήσει αρχικά (;;;) η επισκευή και κατασκευή συγκεκριμένων έργων, ώστε η Μακρόνησος, το ιστορικό μνημείο που έχουμε, να γίνει επισκέψιμη, δήλωσε μεταξύ άλλων, ο κ.Σπίρτζης. (Ξέρετε, είναι ο υπουργός που πίσω απο την καρέκλα του, έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ και όντως ακαλαίσθητο πορτραίτο του αρχισφαγέως χιλιάδων αθώων Ελλήνων στην Κατοχή,  Άρη Βελουχιώτη!)

Αποτέλεσμα εικόνας για σπιρτζης βελουχιωτης

«Να απομακρυνθούν διάφορες αυθαίρετες χρήσεις, οι οποίες πληγώνουν και την ιστορική μνήμη μας, αλλά και τα ιστορικά μνημεία που υπάρχουν πάνω στο νησί» είπε χαρακτηριστικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μακρόνησος

Από την κήρυξη της Μακρονήσου ως ιστορικού μνημείου από την Μελίνα Μερκούρη, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει κάποια σοβαρή (;) προσπάθεια διατηρήσεως και διασώσεως των κτιρίων και εγκαταστάσεων…. με αποτέλεσμα να μην μπορούν να στεγάσουν τους νέους προδότες. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μακρόνησος χάρτης

Μάλιστα, όπως ο ίδιος είπε, στο νησί «δυστυχώς υπάρχουν αυθαίρετα, τρεις κτηνοτροφικές μονάδες…είναι ντροπή»! 

Αποτέλεσμα εικόνας για μακρόνησος χάρτης

Επίσης, ανέφερε, ότι είναι απολύτως λογικό, το νησί να είναι προσβάσιμο και να υπάρχει, να δημιουργηθεί, ένα στοιχειώδες οδικό δίκτυο που δεν θα «πληγώνει», δεν θα αλλοιώνει την εικόνα του νησιού, όπως ήταν τότε...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!