Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Καταδίκασαν 19χρονη Πακιστανή σέ ΘΑΝΑΤΟ διά ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ, επειδή την ΒΙΑΣΕ ο ...εξάδελφός της!!!!!!!!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ Ο ...ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΟΥ !!!!



(ΤΟ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ" & ΛΙΑΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ 'ΙΣΛΑΜ'! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ" ΠΡΟΩΘΟΥΝ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ...)
Κατηγορούμενη για μοιχεία καταδικάσθηκε σε θάνατο ...δια λιθοβολισμού (!!!) μια νεαρή γυναίκα στο Πακιστάν, αν και ήταν θύμα βιασμού!

Φρίκη προκαλεί η είδηση, που έρχεται από το Πακιστάν και σύμφωνα με την οποία, τοπικό δικαστήριο σε απομονωμένη περιοχή στην επαρχία Πουντζάμπ, καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού μια 19χρονη παντρεμένη γυναίκα επειδή... την βίασε ο εξάδελφός της!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, σύμφωνα με την εφημερίδα 'Hindustan Times', η κοπέλλα κατηγορήθηκε για μοιχεία, όταν προσέφυγε στο τοπικό δικαστήριο, στο οποίο μέλος ήταν και ο ...πατέρας του βιαστή της! 
Αν και ο εξάδελφος της 19χρονης την επισκέφθηκε στο σπίτι της την ώρα που κοιμόταν (!) και την βίασε με την απειλή όπλου, το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για μοιχεία και την κατηγόρησε ότι εκείνη αποπλάνησε τον δράστη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η νεαρή γυναίκα μαζί με τον πατέρα της, κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία και ήδη έχει διαταχθεί η διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό. 

Για όλα τα μέλη του τοπικού δικαστηρίου, εκδόθηκαν εντάλματα συλλήψεως, ενώ η κοπέλλα φιλοξενείται σε καταφύγιο μακριά από το χωριό της...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΚΙΣΤΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ένταλμα συλλήψεως εκδόθηκε και για το βιαστή της 19χρονης, στον οποίο το τοπικό δικαστήριο δεν απάγγειλε καμμία κατηγορία! 

Στο Πακιστάν είναι ...συνηθισμένα τα «εγκλήματα τιμής» από μέλη της οικογένειας, όταν θεωρούν ότι μια γυναίκα διέπραξε μοιχεία με στόχο «να αποκατασταθεί η τιμή της οικογένειας»...

[πηγή:'πρώτο θέμα']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!