Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ο ..."αριστερός" Σύριζα 'ΔΟΥΛΑΚΙ' των σιωνιστών: Κ α τ α ψ ή φ ι σ ε (!) ψήφισμα της 'UNESCO', για τις μεθοδεύσεις του Ισραήλ στην Παλαιστίνη !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

(ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΟΙ, ΑΣΥΔΟΤΟΙ, ΑΛΛΑ ..."ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ"!)
Ψήφισμα κατά των ενεργειών, που έχει κάνει το σιωνιστικό Ισραήλ και προσπαθεί να τις επιβάλλει ως τετελεσμένα στην Ιερουσαλήμ και την Λωρίδα της Γάζας, συνέταξε η 'UNESCO'.
Ναί, αλλά ....

Σύμφωνα με αυτό, η Ιερουσαλήμ χαρακτηρίζεται «κατεχόμενη» και η κυριαρχία του Ισραήλ στην πόλη «κενή και άκυρη». Επιπλέον, τονίζεται ότι «όλα τα νομοθετικά και διοικητικά μέτρα και ενέργειες που έλαβε το Ισραήλ ως κατοχική δύναμη... και που έχουν αλλάξει, ή έχουν σκοπό να αλλάξουν, το χαρακτήρα και το καθεστώς της Ιερής Πόλης της Ιερουσαλήμ, είναι άκυρα και πρέπει να αποσυρθούν αμέσως».

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η ΘΛΙΒΕΡΗ Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων, καταψήφισε (!) το ψήφισμα, μαζί φυσικά (ω ναί, "φυσικά"...) με τις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Βρετανία και τις λοιπές δουλάρες του διεθνούς σιωνισμού, «κερδίζοντας» την δήλωση "ευγνωμοσύνης" του (κάθε) Νετανιάχου...

ΧΑΘΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ...
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ;
ΤΑΧΑ;
ΜΗΠΩΣ Η ...ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

Περιμένατε τίποτα καλύτερο από δαύτους;

[Πηγή: http://paspartoy.blogspot.gr/2017/05/unesco.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!