Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

TA ..."ΒΡΗΚΑΝ" ; ; ;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ, ΟΣΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ... Ο ΡΩΣΟΣ ΥΠΕΞ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...
ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝΟΙ ΔΥΟ 'ΚΟΛΟΣΣΟΙ',
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ, ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ...)
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, μετά την συνάντηση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στον Λευκό Οίκο, είπε ότι δημιουργήθηκε "συγκρατημένη αισιοδοξία για τις προοπτικές βελτιώσεως των αμερικανο-ρωσικών σχέσεων".

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΕΤΙNG TRUMP WITH S.LAVROF

Αποτέλεσμα εικόνας για james comey height
ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ...Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ !

Αυτή η αληθινά 'κομβικότατη' συνάντηση, ακολούθησε την πολιτική κρίση που εξελίχθηκε μόλις πρό ολίγων 24ώρων στην Ουάσινγκτον, με την ...'πίξ - λάξ' απόλυση άνευ επαίνων(!) του αρχηγού του 'FBI', Τζέημς Κόμεϋ 56 ετών.

Αποτέλεσμα εικόνας για james comey height

Ο Κόμεϋ, υπήρξε εξέχων νομικός και δικαστικός με αρκετές διακρίσεις και περγαμηνές, είναι Iρλανδικής καταγωγής, πατέρας 5 παιδιών (! 4 κόρες και έναν γιό ακόμα υψηλότερο!) και δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητος, αφού έχει ύψος 2,03μ.!

Σχετική εικόνα

Και επειδή στην Ελλάδα, δεν ασχολείται κανείς με τις λεπτομέρειες, ο κύριος Κόμεϋ, είχε τοποθετηθεί στην θέση αυτή επί Μπαράκ Ομπάμα, άν και δηλωμένος ανέκαθεν ως Ρεπουμπλικανός. 

Καταφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς, λίγες ημέρες πρίν ο πρόεδρος Τράμπ του δείξει την έξοδο, εναντίον της θέσεως και του ρόλου της Ρωσίας παγκοσμίως, ενώ ζήτησε επιτακτικώς ασυνήθιστη αύξηση πόρων υπέρ της υπηρεσίας του και μεγάλες προσλήψεις ώστε να ερευνηθεί βαθύτερα, η όποια "ρωσική ανάμειξη" στις πρόσφατες προεδρικές αμερικανικές εκλογές...

Υπογραμμίζεται τέλος με έμφαση, ότι οι Δημοκρατικοί και κυρίως η ίδια η Χίλλαρυ Κλίντον, τον θεωρούν ως κύριο υπεύθυνο της ήττας τους, λόγω της διαρροής πρίν τις εκλογές, των πολλών και αρνητικών 'e-mails' της...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!