Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

"EΦΥΓΕ" ΕΝΑΣ (ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ!) ..."ΑΓΙΟΣ"! (ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ 'ΣΗΡΙΑΛ'!)

Ω! ΤΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...
ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60 ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...

Αποτέλεσμα εικόνας για THE SAINT
Ο ΕΝΑΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ "ΑΓΙΟΣ" ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ. ΡΟΤΖΕΡ ΜΟΥΡ. "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ"
ΡΟΤΖΕΡ...

("ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ" ΕΝΑΣ αληθινά ξεχωριστός 'ΣΕΡ' ΤΗΣ 7ης Τέχνης!)
Ποιοί δεν θυμούνται, τις θρυλικές εκείνες περιπέτειες του διασήμου 'Σάϊμον Τέμπλαρ', απο την τηλεοπτική αγγλική σειρά συνεχείας, 'Άγιος', ή όπως ήταν ο τίτλος της, 'The Saint', της δεκαετίας του ΄60;

Αποτέλεσμα εικόνας για THE SAINT
Ο ΡΟΤΖΕΡ ΜΟΥΡ, ΠΟΖΑΡΕΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ (ΕΠΙΣΗΣ) ΘΡΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΝΑ VOLVO COUPE
1.800, ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών στην Ελβετία ο βετεράνος Βρετανός ηθοποιός σερ Ρότζερ Μουρ, γνωστός για τον ρόλο του πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών Τζέϊμς Μποντ, τον οποίο υποδύθηκε σε επτά κινηματογραφικές ταινίες.

Αποτέλεσμα εικόνας για THE SAINTΣχετική εικόνα

Ο διάσημος ηθοποιός έδινε το τελευταίο διάστημα μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένειά του στον επίσημο λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter, ανακοινώνοντας ότι η κηδεία του θα είναι ιδιωτική και θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό.

Αποτέλεσμα εικόνας για THE SAINT

Ο σερ Ρότζερ Τζορτζ Μουρ γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1927 στο Στόκγουελ του Λονδίνου. Τη δεκαετία του '60 έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του στην κλασσική τηλεοπτική σειρά «Ο Άγιος» και μετέπειτα από τον ρόλο του μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μπόντ (007) σε επτά κινηματογραφικές ταινίες, που προβλήθηκαν μεταξύ του 1973 και του 1985. 

Σχετική εικόνα

Από το 1991 υπήρξε πρεσβευτής καλής θελήσεως για λογαριασμό της 'Unicef' και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του σε ανθρωπιστικές δράσεις...

Αποτέλεσμα εικόνας για roger moore

Σπούδασε στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών, την οποία εγκατέλειψε έπειτα από έξι μήνες σπουδών. Σε ηλικία 18 ετών κατετάγη στον στρατό. Τον Σεπτέμβριο του 1946 προήχθη σε ανθυπολοχαγό και έφτασε μέχρι τον βαθμό του λοχαγού. Υπηρέτησε για ένα διάστημα σε φυλάκιο στη Δυτική Γερμανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για roger moore

Ο Μουρ εργάστηκε ως μοντέλο στις αρχές της δεκαετίας του '50 και είχε υπογράψει επταετές συμβόλαιο με την 'MGM'. Η πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήρθε όταν ερμήνευσε τον Σάιμον Τέμπλαρ στον «Άγιο».(Παντρεύθηκε ...4 φορές!)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ' Ο ΑΓΙΟΣ '!


"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ" ΡΟΤΖΕΡ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ "ΚΥΝΗΓΟΥΝ" ΠΙΑ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ"...
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!