Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΑΣΚΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; "ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ" ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ! Τάχιστα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ
ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΩΝ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΑΠΕΔΩΣΕ
ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΛΩΤΤΟ & ΚΑΥΣΤΙΚΟ
ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...
ΚΑΙ "ΦΥΣΙΚΑ"...ΒΡΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ
ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ!


Είναι 'καρα-τσεκαρισμένο' εδώ και αρκετά χρόνια. Και δεν χωρά ουδεμία αμφιβολία. Μόλις κάποιος δημοσιογράφος, ή δημόσιο πρόσωπο, αποπειραθεί και τολμήσει να ασκήσει κριτική κατά του Ισραήλ, τότε "επεμβαίνει" ταχέως το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, αφού όπως γράφεται στον Τύπο, ασκεί καθήκοντα "χωροφύλακος του αντισημιτισμού"...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ
Αμέσως λοιπόν αυτός, που "άνοιξε" το στόμα του κατά του Ισραήλ, ασχέτως των - ισχυρών - επιχειρημάτων του, δέχεται κατά μέτωπον επίθεση, ώστε να επιτευχθεί η ...διαπόμπευσή του, ως τάχα και δήθεν 'αντισημίτου', στα υπόδουλα μέσα  ο λ ο κ λ η ρ ω τ ι κ ή ς διαστρεβλώσεώς μας...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ

Ο Στάθης Σταυρόπουλος, είναι απο πολλών ετών πολύ γνωστός σκιτσογράφος και δημοσιογράφος, σαφέστατα αριστερών τάσεων και θέσεων.
Έκανε φαίνεται ένα ..."λάθος"!
Πρό ημερών, συγκεκριμένως την 10η Μαΐου, στο ιστολόγιο του Ν.Χατζηνικολάου 'enikos', ζωγράφισε το ανωτέρω σκίτσο και έγραψε ένα άρθρο με τίτλο : "Με μελάνη από αίμα"!


Σε αυτό, ο κ.Σταυρόπουλος προσπάθησε (ματαίως...) να εξηγήσει, να αποσαφηνίσει, πρός πάσαν κατεύθυνσιν θα λέγαμε, πώς ΑΛΛΟ πράγμα είναι ο Αντισημίτης και ΑΛΛΟ ο αντισιωνιστής.

Βρέ Στάθη, "δεν ήξερες", δεν ...ρώταγες;

"Εις των κουφών την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα", ή καλύτερα όπως λένε τα παιδιά μας στα σχολεία, "πάρε την πόρτα και φύγε"!!!

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη του διαδικτυακού άρθρου του και ΑΜΕΣΩΣ την επομένη ημέρα 11η Μαΐου, το 'Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο'΄, προέβη σε έκδοση μίας σίγουρα οργισμένης ανακοινώσεως, αποτελουμένης μάλιστα, ούτε λίγο, ούτε πολύ, εκ 350 (!) λέξεων, όπως εγράφη σε δημοσιεύματα, όπου ο κ.Στάθης "καταγγέλεται" πώς χρησιμοποιεί ..."μεθόδους Κ.Πλεύρη" !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ

Τί σημαίνει αυτό;
Ότι ο σκιτσογράφος και αρθρογράφος χρησιμοποιεί το "αποτελεσματικό άλλοθι", που σημαίνει 'εγώ κατηγορώ τους Εβραιοσιωνιστές και όχι τους Εβραίους'.
Θέση και άποψη, όχι απλώς μή αρεστή στο ΚΙΣ, αλλά εχθρική και απορριπτέα, αφού με αυτό ακριβώς το (ορθότατο λένε πολλοί) επιχείρημα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κατάφερε να αθωωθεί στο δικαστήριο, για το περίφημο και ογκωδέστατο βιβλίο του με τίτλο 'Εβραίοι, όλη η Αλήθεια', εκ ...1.400 σελίδων!!!

Όσοι τυχόν έχουν περιέργεια για την φρασεολογία που αναπτύσσεται, κατά του γνωστού σκιτσογράφου στην ανακοίνωση του ΚΙΣ, άς τήν διαβάσουν στήν σχετική ιστοσελίδα που διαθέτουν.

Σε κάθε περίπτωση, είναι 'ηλίου φαεινότερον' πώς ΔΕΝ θέλουν να κατανοήσουν, αφού ΔΕΝ τους συμφέρει, πώς ο όποιος 'αντι-ισραηλινός', ή 'αντι-σιωνιστικός', ή παρεμφερής λόγος, διατυπώσεις, αρθρογραφία, βιβλιογραφία και κριτική ασκείται, απο γραφίδες ανθρώπων, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά απανταχού της Γής, δεν είναι διόλου άσχετη, με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΙΣΤΟΡΙΚΑ τεκμήρια και στοιχεία, που όσο και άν "παλεύουν" να αποδομήσουν, ισχύουν και είναι πλέον - ευτυχώς - προσιτά στον καθένα.

Και τέλος, άν δεν έδιναν και προέβαιναν σε αναρίθμητες και λίαν "κτυπητές" αιτίες και δράση, ανά τους αιώνες, διαφόρων ειδών και κατηγοριών, δεν θα είχαν και αντίδραση, έτσι δεν είναι;

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!