Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Ή ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; Ο ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΑΡΧΙΜΟΥΛΑΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!







ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΗΚΟΙ! ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΟΜΩΣ... ΒΡΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ...
ΞΕ-ΣΑ-ΛΩ-ΣΑΝ!
Οι μουσουλμάνοι έχουν ΠΑΛΙ μία νέα απαίτηση! Αυτή την φορά, στο στόχαστρό τους έβαλαν τους (Ευρωπαίους πρωτίστως!) αθλητές, που κάνουν δημοσίως τον σταυρό τους στα ευρωπαϊκά κυρίως γήπεδα, ζητώντας την βοήθεια του Θεού!

Αποτέλεσμα εικόνας για σαουδικη αραβια
Σχετική εικόνα

Άλλοτε ευχαριστώντας Τον για κάποια επιτυχία τους. 
Το - επιεικώς ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ - αίτημα προς την 'FIFA' για απαγόρευση (!) απηύθυνε ο θρησκευτικός ηγέτης της Σαουδικής Αραβίας Mohammed Alarefe, μέσω 'Twitter', με επίκληση της γνωστής «καραμέλλας» – για να μην… προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι που έχουν πλακώσει στην Γηραιά Ήπειρο:

Αποτέλεσμα εικόνας για σαουδικη αραβια

«Έχω δει 'βίντεο κλιπς' ποδοσφαιριστών, να τρέχουν και όταν κερδίζουν κάνουν το σύμβολο του σταυρού στα στήθη τους και η ερώτησή μου είναι: οι κανόνες της FIFA δεν το απαγορεύουν αυτό;».

Αποτέλεσμα εικόνας για σαουδικη αραβια

Ίσως, ισχυρίζονται ορισμένοι παράγοντες, να αναμένεται (;) η επίσημη τοποθέτηση της 'FIFA'.

Αποτέλεσμα εικόνας για FOOTBALL PLAYERS MADE THEIR CROSS

ΑΠΟΡΙΑ.
Αλλά επειδή κάποιος ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥΛΑΣ, απο την χώρα που κρεμάνε θύματα συνεχώς απο τους ...γερανούς, ή κόβουν κεφάλια δύστυχων ανθρώπων, είπε μία χονδροειδή και προκλητική ανοησία, γιατί τάχα θα πρέπει να πάρει θέση, ή απόφαση η (όποια) διεθνής Ένωση, ή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου;;;

ΤΟΥΣ "ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ" ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ 'TWITTER' ; ; ;

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!