Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Βουλευτής ΚΚΕ : "ΠΡΕΠΕΙ" (!!!) ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑ (!!!)ΤΖΑΜΙΑ στήν Ανατολική ΚΑΙ Δυτική Αττική !!!!!!!!!!! (Τηλεφωνείστε ΤΟΥ και δώστε του ...θερμά συγχαρητήρια! ΜΗΝ το αμελήσετε!)


Σχετική εικόνα



(ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ! Η ΑΠΟΔΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!)
Σέ  αγόρευσή του - όπου ανακοίνωσε την υπερψήφιση της επίμαχης διάταξης εκ μέρους του κόμματός του,  ο βουλευτής-εκπρόσωπος του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, τόνισε (!) ότι «πρέπει (;;;) να εξεταστεί η λειτουργία περισσότερων (!) επίσημων (!!!) λατρευτικών χώρων Μουσουλμάνων στην Ανατολική Αττική ΚΑΙ στην Δυτική Αττική, όπου συγκεντρώνεται ο μεγαλύτερος αριθμός, ώστε να ...αποσυμφορηθεί ως ένα βαθμό ο Βοτανικός»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιαννης δελής

ΑΠΟΡΙΑ!
Πως γίνεται οι ΒΑΘΙΑ άθεοι κομμουνιστές, να θέλουν πολλά τζαμιά; 

ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΑΙΦΝΗΣ ΤΟ ...ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ;
ΛΕΤΕ;


Προφανώς, δίνουν συνεχώς "εξετάσεις" στους παγκόσμιους αφέντες τους, ξέρετε ποιούς ασφαλώς, (οι οποίοι ΕΙΧΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ τους κουκουέδες και τις… επιχειρηματικές τους δραστηριότητες – κονόμες, στο απυρόβλητο), γι’ αυτό και εμφανίζονται ως «βασιλικότεροι του βασιλέως»: ένα τζαμί θέλουν οι άλλοι; Εμείς πολλά!

[ΠΗΓΗ: ethnikismos.net/2017/05/28/δεν-του-φτανει-το-ενα-τιμημενο-κουκο/]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Ποιοί αληθινά ΓΕΝΝΑΙΟΙ ιστορικοί σε αυτόν τον καταπροδωμένο τόπο, θα κάτσουν με επιμέλεια να γράψουν ΓΥΜΝΗ την ιστορία αυτού του βαθύτατου ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ και βαθύτατα επίσης ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κομματικού μορφώματος;
    Πού η πορεία του τόσες δεκαετίες, μόνο ΑΙΜΑ στοίχισε και μάλιστα "αμέτρητο" , στην πατρίδα;
    Και για να μήν κρυβόμαστε πίσω απο τό δάχτυλό μας, όταν με το καλό το πράξουν, είναι ΜΕΓΑ ζήτημα το ΑΝ θα βρεθεί εκδότης να τους το τυπώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αντεθνική τους στάση είναι γνωστή σε όλους μας. Όχι, δεν αγάπησαν ξαφνικά τον Μωάμεθ, απλά μισούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!