Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΧΜ...Εκκενώθηκε κατάληψη (περιέργως;) στην Μυτιλήνη και οι «αλληλέγγυες» παρακρατικές π α τ σ α β ο ύ ρ ε ς βγάζουν το σκασμό! Γιατί άρα γε;

Α Π Ο Ρ Ι Α   ΜΑΣ : ΟΙ 6 (!) ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΑ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ, ΤΙ ΣΤΑ ...ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΥΡΕΥΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ; Ε;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ" ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ; Ε;
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ, Ή ..... Ε;




(ΜΑ, ΤΙ "ΦΙΛΟΤΙΜΟ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΕΠΙΑΣΕ" ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΠΩΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ" ΤΟΣΟ ...ΞΑΦΝΙΚΑ; ΤΟΣΟ ...ΤΥΧΑΙΑ;)
Ένα φαινομενικώς περίεργο και απρόσμενο γεγονός, συνέβη προχθές στην Μυτιλήνη: η αστυνομία έκανε επιχείρηση (ΜΠΑ;) και πέταξε έξω (ΠΩΣ ΕΤΣΙ;) από παλιό βιομηχανικό κτίριο, «προσφυγάκια» και «αλληλέγγυους», που το είχαν καταλάβει και μετατρέψει σε 'hot spot', τους τελευταίους μήνες!

Μάλιστα, κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν για διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, 23 «προσφυγάκια», 15 υπήκοοι Ιράν, 4 υπήκοοι Αφγανιστάν, 3 υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Πακιστάν. 

Επίσης, συνελήφθησαν 12 «αλληλέγγυοι» της ΜΚΟ ...

«No Border», έξι Γερμανοί (!), δυο υπήκοοι ΗΠΑ(πώς απο ...εδώ βρέ παιδιά;) , και από ένας υπήκοοι Αυστρίας, Ισπανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ελλάδος. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα…

Προς τι ο ζήλος των αρχών (...) και η πλήρης σιωπή των παρακρατικών πατσαβουριών, που σε άλλη παρόμοια περίπτωση θα γύριζαν τον κόσμο ανάποδα; Το κτίριο που εκκενώθηκε αποτελεσματικά και αθόρυβα(!) δεν είναι ιδιοκτησίας του οποιουδήποτε Έλληνος πολίτου, αλλά της ...'Alpha Bank', οπότε εδώ ίσχυσε το γνωστό «νόμος είναι το δίκιο του τραπεζίτη»! 
Και τα σκυλιά δεμένα!
[ΠΗΓΗ: http://paspartoy.blogspot.gr/2017/04/blog-post_55.html#more]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Άστεγος ΈΛΛΗΝΑΣ κοιμάται σε νεκροταφείο! ΑΝ ήταν λαθρομετανάστης θα είχε το ΔΙΚΟ του ΔΩΡΕΑΝ Σπίτι. (Βίντεο)

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/05/blog-post_79.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!