Σάββατο, 20 Μαΐου 2017

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ αντβεντιστής Πάστορας, επιχείρησε να περπατήσει πάνω στα ...νερά ενός ποταμού ("μιμούμενος" τον Χριστό μας) και τον ...έφαγαν οι κροκόδειλοι !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΤΟΡΑΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ

ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Πάστορας προσπάθησε να μιμηθεί τον Ιησού και τον ...έφαγαν οι  κ ρ ο κ ό δ ε ι λ ο ι !
Ιεροκήρυκας από τη Ζιμπάμπουε προσπάθησε να αναπαράγει βιβλικό θαύμα (!) και να περπατήσει επί των υδάτων, για να αποδείξει στο ποίμνιό του την δύναμη της πίστεως, αλλά, δυστυχώς γι'αυτόν, τίποτε δεν εξελίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί...
Αποτέλεσμα εικόνας για κροκόδειλοι

Ο πάστορας προσπάθησε να περπατήσει επί των υδάτων(!) όπως ο Ιησούς, αλλά τον έφαγαν ζωντανό οι κροκόδειλοι. Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Ζιμπάμπουε, σύμφωνα με την 'Daily Post Nigeria'.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πάστορας Τζόναθαν Μθεθούα, οδήγησε το ποίμνιό του σε ένα μέρος που είναι γνωστό, ως ο Ποταμός των Κροκοδείλων, για να τους δείξει ένα από τα πιο γνωστά θαύματα που περιγράφονται στη Βίβλο.

Ωστόσο, όταν προσπάθησε να αναπαραστήσει την βιβλική σκηνή, ο Μθεθούα βυθίστηκε στο νερό και τον ...καταβρόχθισαν τρεις μεγάλοι κροκόδειλοι, ενώπιον των έντρομων πιστών της εκκλησίας του!!!

Ο Διάκονος Νικόσι, ένα από τα μέλη της ενορίας, εξήγησε ότι ο πάστορας «ήθελε να αποδείξει την πίστη του», αλλά τίποτε δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, παρά το γεγονός ότι ο ιεροκήρυκας «νήστεψε και προσευχήθηκε όλη την εβδομάδα»...

(" Εφη αυτώ ο Ιησούς. πάλιν γέγραπται, ουκ εκπειράσεις Κύριον τον Θεόν σου. ")

«Κατέληξε εντός ολίγων λεπτών», τόνισε ο Νικόσι. «Το μόνο που είχε απομείνει από αυτόν, όταν τελείωσαν το φαγητό τους οι κροκόδειλοι, ήταν ένα ζευγάρι σανδάλια που επέπλεαν στο νερό»!

Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της χώρας, 'ER24', απάντησε αμέσως στην κλήση για το συμβάν και έφτασε επί τόπου εντός 30 λεπτών, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτε, επειδή ο πάστορας ήταν, ήδη, νεκρός...

[Πηγή:http://aktines.blogspot.gr/2017/05/blog-post_82.html#more]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Προσοχή: Αν δείτε αυτό το μήνυμα στο κινητό σας σβήστε το αμέσως

    http://www.thepressroom.gr/tehnologia/prosohi-deite-ayto-minyma-sto-kinito-sas-sviste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σφακιανάκης:«Ασφαλής υπολογιστής είναι ο υπολογιστής που έχει βγει και από την πρίζα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!