Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ & ΑΓΙΟΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΡΙΖΙΚΩΣ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Τά γνωρίζουμε αυτά;

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος Κωνσταντίνος

Σήμερα, η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη των "θεοστέπτων Βασιλέων & Ισαποστόλων" Κωνσταντίνου & Ελένης. Καί άν ο μέγας Απόστολος των Εθνών Παύλος, βάστασε στο όνομα του Κυρίου ενώπιον κρατών & Βασιλέων κηρύσσοντας τον Χριστό στα πέρατα της (γνωστής τότε) Οικουμένης, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη είναι "τά χέρια της Θείας Προνοίας" , όπως τονίζει ο Άγιος Νεκτάριος στο ονομαστό βιβλίο του "Αι Οικουμενικαί Σύνοδοι", με το οποίο ο Θεός αγκάλιασε τον κόσμο.
Σχετική εικόνα

Οι ευεργεσίες του Αγίου Κωνσταντίνου πρός τον λαό του, ήσαν πολλές. 
Φώς η κλήση του, φώς τα διατάγματά του (που ΔΕΝ διδάσκονται ΟΛΑ στα σχολεία μας...), φώς η Νομοθεσία του, (επίσης σιωπή ΚΑΙ γι' αυτά...), φώς η μετάνοιά του, για όσα εσφαλμένα έπραξε προτού γνωρίσει τον Χριστό, φώς η ζωή του!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος Κωνσταντίνος

Τί άλλα έκανε;
Κατεπολέμησε την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ(...), την διαφθορά, την αδικία, προστάτεψε χήρες και ορφανά, έχτισε Ναούς, τίμησε με διάταγμα ΑΡΓΙΑΣ την Κυριακή(...), ενίσχυσε τις Ιεραποστολές, μετέσχε στην Α΄Οικουμενική Σύνοδο, όπου απο σεβασμό ασπαζόταν τα κακοποιημένα απο τις απεινείς διώξεις των αιρετικών, χέρια των Πατέρων, ενώ αγαπούσε ιδιαιτέρως τον κλήρο.

Ο Θεός τον αξίωσε, να εξομολογηθεί ενώπιον ομηγύρεως επισκόπων, να βαπτισθεί και να κοινωνήσει των Αχράντων Μυστηρίων, λίγο πρίν τον θάνατό του, στις 21 πρός 22α Μαΐου του 337.
Έκτοτε κατά τους Ιστορικούς, ΔΕΝ φόρεσε ξανά αυτοκρατορικό ένδυμα, αλλά τον λευκό απλό χιτώνα του  βαπτίσματος...

Ο Άγιος αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΜΙΜΗΣΕΩΣ για όλους μας, αλλά ΚΑΙ για τους πολιτικούς "μας"...
Ιδού 'πεδίον δόξης λαμπρόν' για εφαρμογή στην πράξη εκείνων που με αγαθή ίσως διάθεση πρεσβεύουν, αλλά προσπαθούν να εφαρμόσουν δίχως Χριστό !
Συμβαίνει ακόμα και με θεολόγους (αθεολόγητους!) ελλιπούς & προκατειλημμένης ενημερώσεως, κυρίως όμως ΑΓΕΥΣΤΟΥΣ θείας Χάριτος, οι οποίοι νομικώς και προτεσταντικώς κρίνοντας τον Άγιο, προσπαθούν να αμφισβητήσουν την αγιότητά του, μεγενθύνοντας τα όποια σοβαρά σφάλματά του, πρίν να γνωρίσει τον Χριστό.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος Κωνσταντίνος


Η "ηθική" που θέλουν είναι έξω απο τον Ορθόδοξο κόσμο, είναι θρησκειοποίηση του μυστηρίου της Εκκλησίας και λαϊκισμός που ΑΓΝΟΕΙ την μετάνοι, για δημιουργία οπαδών...

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιος Κωνσταντίνος
ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ
Ο MEΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ,
ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! 'ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ'!
ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ 'IN HOC VINCES'.

[ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ Α' ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΓΙΝΑΝ 2 ΑΚΡΩΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ! 
ΣΚΟΠΙΜΩΣ!
(ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!... ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΜΟΝΑ : Γ Ι Α Τ Ι ;)

1. ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ & ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ΑΦΟΥ Η ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ, ΦΩΤΙΑ & ΝΕΡΟ!!!

2.Ο ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΑΡΕΙΟΣ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ, ΥΠΕΡΕΒΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, ΠΟΥ ΣΩΡΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΤΩ!

Σχετική εικόνα
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ. ΔΕΞΙΑ Ο ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! ΑΜΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ
ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΝΑΟ, (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ)
ΤΟΤΕ ..."ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ"!
Αποτέλεσμα εικόνας για α' οικουμενικη συνοδοσ τησ νικαιασ
ΟΣΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ..."ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΗ" ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ! ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ....

[Στοιχεία και κείμενο απο το φυλλάδιο της 'Φωνής του Κυρίου' της 21ης Μαΐου, αρ.φ. 21 (3338)]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!