Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΠΟΣΟ ...ΒΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ...ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!! Μέ απώλειες!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΚΟΙ

(ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ! ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΤΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!)
Ένα απίστευτο περιστατικό, γιά όσους δεν ξέρουν πόσο ...ΜΕΓΑΛΑ 'ΜΕΜΕΤΙΑ' είναι οι γείτονες, συνέβη στην επαρχία Χατάϊ στην Τουρκία τα ξημερώματα χθές Σάββατο.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΥΡΚΟΙ

Από λάθος ...συνεννόηση(!) άνδρες της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής συγκρούστηκαν, με ειδικές δυνάμεις (!) της τουρκικής αστυνομίας, νομίζοντας ότι είναι ...Κούρδοι αντάρτες προερχόμενοι από την γειτονική Συρία, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί το μέλος της στρατοφυλακής Νιγιάζι Ελτζίν και να τραυματιστούν ένας στρατιώτης και ένας αστυνομικός!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχίας του Χατάϊ, το επεισόδιο ...ερευνάται(!) από ειδική ανακριτική επιτροπή.

[ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ "ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ" ΧΑΖΟΜΕΜΕΤΙΑ, ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ...ΒΟΔΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΕΙ....
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟ 1974, ΒΥΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΛΙΚΟ, ΤΟ 'ΚΟΤΖΑΤΕΠΕ', ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ !!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ...ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!]

[Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'pronews']

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!