Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Η ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ.






Σήμερα, Κυριακή 14 Μαΐου, είναι η Ημέρα της Μητέρας 2017 ή Εορτή της Μητέρας 2017 και είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στις γυναίκες που μας έφεραν στον κόσμο. 
Σήμερα, Ημέρα της Μητέρας 2017, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, πόσο σημαντικά είναι για εσάς. (Βεβαίως η ΗΡΩΪΔΑ Ελληνίδα μητέρα, ΔΕΝ χρειάζεται τις ψευδο-"εορτές" του Ο.Η.Ε., για να εορτάσει αφού αγωνίζεται καθημερινώς πολύ - πολύ σκληρά εδώ και ...αιώνες!)

Anche questo è amore.. non è stato il 31 dicembre migliore della mia vita forse..ma anche questo fa parte della vita. ..una volta mi tenevi tu sulle tue gambe adesso lo faccio io nonnina, senza vergogna e senza timore..per ricordare a tutti che la vita va vissuta e va combattuta..e facile scrivere parole su Facebook o altro... nella vita si deve essere presenti sempre e comunque..questo è il mio augurio per il 2015 la presenza di qualcuno accanto che ci possa proteggere e confortare ma anche essere felice e sorridente con noi..


495K 2.1K 56K


Η φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει την πρωτοχρονιά του 2015, στο προφίλ του στο 'Facebook' ο ιταλός Giancarlo Mursciniano, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, και συνεχίζει να συγκλονίζει! Στην συγκεκριμένη φωτογραφία, εμφανίζεται ο ίδιος να κρατά την 87χρονη γιαγιά του Antonia, η οποία πάσχει από την νόσο του Αλτσχάϊμερ.

Ο νεαρός Ιταλός έγραφε στην λεζάντα της φωτογραφίας: "Αυτό είναι η αγάπη. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη 31η Δεκεμβρίου της ζωής μου, αλλά αυτό είναι μέρος της καθημερινότητός μου.

Κάποια εποχή με κρατούσες εσύ στα γόνατα και τώρα είναι η σειρά μου, μικρή μου γιαγιά, χωρίς ντροπή ή φόβο και θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι τι ζωή, πρέπει να την ζούμε και να δίνουμε μάχη γι' αυτήν." Το μήνυμα αυτό έκανε μέσα σε λίγη ώρα το γύρο του κόσμου, και συγκλονίζει ακόμη.

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα 'Corriere della Sera', ο νεαρός Ιταλός είπε μεταξύ άλλων: "Μεγάλωσα στο σπίτι των παππούδων μου, είπε ο Giancarlo Mursciniano. Είχα ένα δωμάτιο στο σπίτι τους για να τους βοηθάω, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια αυτοί μου προσέφεραν περισσότερα".

Ο νεαρός ανέφερε, ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του δείπνου της Πρωτοχρονιάς. Πήρε την γιαγιά του αγκαλιά καθώς είχε σπάσει το πόδι της και ήταν πολύ δύσκολο να περπατήσει.

Υπάρχει όμως και η... Ελληνίδα μάνα, που ποτέ δεν ξέχασε, ούτε ξεχνά το παιδί της. 

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. ΜΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ!
    ΠΟΛΥΤΙΜΗ & ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!
    ΟΣΟΙ ΤΙΣ "ΕΧΟΥΝ" ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ!
    ΟΣΟΙ ΤΙΣ "ΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=J3iDvl1DGio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!