Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ήλθε ΚΡΥΦΑ στα Χανιά, ο ...ΝΤΟΝΑΛΝΤ ; ; ;



(ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΑΙΔΙΑ της 'U.S. AIRFORCE';)
Τι κάνει το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος 'τζάμπο' στην Σούδα και συγκεκριμένα στην 115η ΠΜ;
Όχι, δεν πρόκειται για κάποια «ινκόγνιτο» απόρρητη επίσκεψη του Πλανητάρχη στα Χανιά...Ούτε καν πρόκειται για το ίδιο το προεδρικό αεροσκάφος, αλλά για το «διδυμάκι» του, που επίσης ονομάζεται «Air Force 1» και που πράγματι βρίσκεται σταθμευμένο εδώ και μερικές ώρες  στο αεροδρόμιο Χανίων.


Το εφεδρικό αεροπλάνο - που είναι πανομοιότυπο με το προεδρικό - συνοδεύει τον Πρόεδρο στις επισκέψεις του όπως και σε οποιαδήποτε μακρινή μετακίνησή του, βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας, για να χρησιμεύσει ως εφεδρικό, στην περίπτωση βλάβης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος.


Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν στο ιστολόγιο 'zarpanews.gr', ότι έχει ζητηθεί φύλαξη στο αεροπλάνο, από ειδικά στρατιωτικά οχήματα με θερμικές κάμερες και ειδικό εξοπλισμό.

(...ΑΡΑ, ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, ΞΕΡΟΥΝ  Α Ρ Ι Σ Τ Α   ΤΙ ΛΕΝΕ...)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Ο μεγάλος αδερφός είναι ΕΔΩ: Η ΧΟΥΝΤΑ τωην ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ καλεί σε απολογία στην Κρατική Ασφάλεια (Τμήμα αντιμετώπισης Ρατσιστικής βίας) τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου!

    http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/05/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!