Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Α Λ Λ Η Λ Ο Τ Ρ Ω Γ Ο Ν Τ Α Ι ΣΤΟ 'ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ'! Καί καρφώνονται αγρίως...(Νά διαβασθεί ΟΛΟ μέχρι τέλους!)


Σχετική εικόνα
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ..."ΑΣΤΕΡΕΣ"! Ω ΝΑΙ! ΟΙ "ΑΘΩΟΙ" ΚΑΙ "ΑΓΝΟΙ" ΑΥΤΟΙ
ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ! ΤΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΥΤΕΣ....



Η εντελώς αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, οδηγεί τους εναπομείναντες πασόκους, όχι μόνο να αλληλοτρώγονται, αλλά να αφήνουν και πολλά (ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ!) υπονοούμενα ο ένας για τον άλλο...

Με συνέντευξη του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο γραμματέας της Κ.Ε. του (από-)κόμματος Στέφανος Ξεκαλάκης, αφήνει να εννοηθεί, ότι αυτοί που τον κατηγορούν, είναι οικονομικά ...ευκατάστατοι, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτή η εννόηση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι: «προκαλώ όσους μου κουνάνε το δάκτυλο, και σε μένα και στους άλλους συντρόφους που έχουν διαφορετική άποψη, να έρθουν και να   δ η μ ο σ ι ο π ο ι ή σ ο υ μ ε    ΟΛΟΙ τα οικονομικά στοιχεία μας, να καταθέσουμε τα βιογραφικά μας και να δούμε, από την πρώτη ημέρα ενασχόλησης μας με την πολιτική, ΠΟΙΟΣ έχει ωφεληθεί από αυτήν και ποιος ΒΓΑΙΝΕΙ τελικά  χ α μ έ ν ο ς. 
Και είπα επί λέξει: τότε θα μπορέσουμε να δούμε, ποιοι ζουν για το ΠΑΣΟΚ και ποιοι ζουν από το ΠΑΣΟΚ!».

Ενδιαφέρον, επίσης, έχουν οι δυο επόμενες ερωταπαντήσεις που ακολουθούν: «Το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ το έχετε δει; Είχα τοποθετηθεί ξεκάθαρα στην Κεντρική Επιτροπή παλαιότερα ότι προφανέστατα για εμάς είναι ηθικό θέμα. 
Αναγνωρίζουμε τα χρέη του Κινήματος, αλλά αυτό που ζητάμε είναι κάποια στιγμή, να ενημερωθούμε ποιοι τα προκάλεσαν και για ποιους λόγους φτάσαμε σε αυτά τα χρέη. Το οποίο δεν έγινε ποτέ… Δεν έγινε! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ

Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι στην πορεία προς την ανασυγκρότηση του χώρου, όλα αυτά θα βγουν στο φως, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι τίποτα δεν μπορεί να μένει κρυφό, αν θέλουμε πραγματικά να προχωρήσουμε σε υγιή βάση στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης»...

Ένα καταχρεωμένο ηθικά, πολιτικά και οικονομικά κόμμα, έχει οδηγηθεί στο θλιβερό σημείο να βγαίνουν τα ‘’άπλυτα του στην φόρα’’ από τους ίδιους τους συμμετέχοντες σ΄αυτό, καθώς αφήνουν σαφή υπονοούμενα για την οικονομική ευμάρεια της ηγεσίας του.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ
ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επιτέλους ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΠΩΣ Π.Χ. ΕΦΥΓΕ ΩΣ ΕΦΗΒΟΣ ΜΕ ...ΦΑΚΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟ 1939 ΜΕ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ;
ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ, ΤΟΝ "ΕΓΡΑΨΑΝ"
ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ !!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ!
Ω ΝΑΙ, "ΤΥΧΑΙΑ"!
ΚΑΙ ΤΙ "ΓΥΡΕΥΕ" ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 25 ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΟΥ 'ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ' ΤΟ 1944;
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΥΡ.ΒΑΡΒΑΡΕΣΣΟ ΚΑΙ ΣΜΠΑΡΟΥΝΗ;
ΠΩΣ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ" ΕΝΑΣ ...ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΞΙΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ...ΒΑΠΤΙΣΕ; ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ
AΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ;;; ΚΑΙ ΠΟΥ "ΧΑΘΗΚΑΝ"
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ;
ΑΛΗΘΕΙΑ κ."ΣΗΜΙΤΗ". ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ
"ΚΑΚΙΑΣ" ΔΕΞΙΑΣ ΤΟ 1956,
ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ...ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;

["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Είναι ξεκάθαρες οι κατηγορίες του Ξεκαλάκη προς την Γεννηματά και το επιτελείο της, τόσο για την προσωπική οικονομική τους κατάσταση, όσο και για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν δημοσιοποιηθεί οι υπεύθυνοι για την χαοτική κατάσταση, που επικρατεί στα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ. 
Και όμως, αυτό το υπό διάλυση κόμμα, παρουσιάζεται ακόμη από τα συστημικά ΜΜΕ, ως "σοβαρή" υποψηφιότητα για την τρίτη θέση στις επόμενες εκλογές…
Σχετική εικόνα
ΠΑΣΟΚ. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ(!)
ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ...

(ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ!

ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ!

ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;

ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΡΧΙ-ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ & ΥΠΟΥΡΓΩΝ;
ΠΟΥ  Κ Α Τ Α Λ Η Σ Τ Ε Ψ Α Ν  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ;

ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ, ΠΩΣ Λ.Χ. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΔΡΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 1974, ΜΕ 100.000.000 $ , ΜΕΣΩ ΤΟΥ - μακαρίτη - ΑΝΔΡΕΑ;
ΑΠΟ ΤΗΝ 'CHASE MANHATTAN' ; ; ;

ΤΑ ..."ΞΕΧΑΣΑΤΕ" ΑΥΤΑ Α-ΜΝΗΜΟΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ;

ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ..."ΤΟΥΒΛΑ";
ΤΟΥΒΛΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΤΟΥΒΛΑ" ΑΠΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ & ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ - ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ - ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ...)

[Ορισμένα στοιχεία απο το ιστολόγιο 'αντιπληροφόρηση']

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!