Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΥΠΟΠΤΟ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ "ΣΤΕΛΝΟΥΝ" και ...Ο υ κ ρ α ν ο ύ ς "λαθρομετανάστες" οι Τούρκοι ; ; ; (Τί κρύβεται;)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

(ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΪ!)
Μία ΑΡΚΕΤΗ περίεργη, όσο και ΥΠΟΠΤΗ υπόθεση διακινήσεως 58 μεταναστών στην Βάτο των Οινουσσών, καλείται να διαλευκάνει το Λιμεναρχείο Χίου. 
Το ταχύπλοο σκάφος, σήμερα πρωτομαγιά, που μετέφερε τους ΛΑΘΡΟ-μετανάστες, προσάραξε στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε βράχο στην περιοχή, με αποτέλεσμα των εγκλωβισμό όσων επέβαιναν σε αυτό... 

Αποτέλεσμα εικόνας για χιοσ χαρτησ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Άμεσα έσπευσε στην περιοχή περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου της Χίου, που μετέφερε τους μετανάστες στο λιμάνι της Χίου.

Το περίεργο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι, ότι μέσα στο σκάφος επέβαιναν και 3 άτομα Ουκρανικής (!) καταγωγής, 2 άνδρες και 1 γυναίκα που συνελήφθησαν και κρατούνται στο κτίριο του Λιμεναρχείου.

Οι υποψίες των Λιμενικών εστιάζονται στο ενδεχόμενο τα 3 άτομα να είναι οι διακινητές, κάτι που αναμένεται να απαντηθεί από τους ίδιους τους λαθρομετανάστες, που θα κληθούν να αναγνωρίσουν στα πρόσωπα των τριών, τα άτομα που μεσολάβησαν για την παράνομη μεταφορά τους...

[Πηγή : http://www.politischios.gr/hios-poli/protomagiatiki-afixi-58-metanaston-kai-3-oykranon-sti-bato]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!