Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΚΑΙ "ΕΚΕΙ" ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ! Ο βρώμικος ρόλος του Χένρι Κίσσινγκερ στη δημιουργία του ιού 'AIDS'!

Αποτέλεσμα εικόνας για henry kissinger
H MEIΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΙΔΙΩΣ & ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ
ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ 'ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ', ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ(ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣ) ΑΤΟΜΟΥ,
ΠΟΥ ΣΤΑ 91 ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ "ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ"ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ...["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζουμε αυτόν τον απερίγραπτο παλιάνθρωπο, τον Χένρυ Κίσσιντζερ, ως έναν ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ανθέλληνα, που τορπίλλιζε σταθερά τα συμφέροντά μας, είτε αφορούσαν το Αιγαίο, είτε αφορούσαν τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, είτε πρωτίστως την μαρτυρική μας Κύπρο. Μία Κύπρο, που όχι απλώς μεσολάβησε, αλλά πίεσε για την προδοσία, όπως και την ΑΙΜΑΤΗΡΗ τουρκική εισβολή του 1974.

Αποτέλεσμα εικόνας για henry kissinger

Όμως όπως θα δείτε στην συνέχεια, "ασχολήθηκε" και με άλλη ΠΟΛΥ σκοτεινή υπόθεση, αρχές δεκαετίας του '70, αληθινή 'κατάρα' της ανθρωπότητος, την δημιουργία του 'AIDS' !



Σχετική εικόνα
ΑΝΩΤΕΡΩ, Ο ΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ,
ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΝΟΗΣΗ
ΤΟΥ ΙΟΥ-ΜΑΣΤΙΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,
ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ 'AIDS'!
KAT' ENΤΟΛΗΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι !["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για john countouris

ΤΟ ΑΚΡΩΣ   Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Ι Κ Ο    'ΒΙΝΤΕΟ' ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ (εικονιζόμενο ανωτέρω) ΓΝΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ, ΑΦΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΙ "ΠΟΛΛΟΙ" ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ..."ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ"!




Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!