Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΧΜ... 400 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ(!!!), ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ & ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, σε άσκηση στο όρος Τρόοδος της Κύπρου...





(ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΧΕΡΣΑΙΩΣ & ΕΝΑΕΡΙΩΣ , ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ...)
Αν και δεν είναι η πρώτη φορά, που εντοπίζεται παρουσία ανδρών των μονάδων ειδικών επιχειρήσεων (...) του Ισραηλινού στρατού ('Israeli Defence Forces') στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αυτή την φορά ο αριθμός τους είναι αρκούντως μεγαλύτερος και η παρουσία «διαφημίζεται» περισσότερο από κάθε άλλη φορά, για ευνόητους πολιτικο-διπλωματικούς λόγους...

Αποτέλεσμα εικόνας για israeli air force

Αποτέλεσμα εικόνας για israeli air force

Περίπου 400 Ισραηλινοί κομμάντος (!!!) θα «σαρώνουν» το όρος Τρόοδος, το επταήμερο 7η με 14η Ιουνίου, καθώς θα διεξάγεται η μέχρι στιγμής μεγαλύτερη κοινή στρατιωτική άσκηση μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ και ενώ η Άγκυρα δηλώνει την πρόθεσή της, να ...ανεβάσει ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο της εντάσεως, ένεκα των ενεργειακών σχεδιασμών της Λευκωσίας στην κυπριακή ΑΟΖ.

Αποτέλεσμα εικόνας για israeli air force

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδος 'Πολίτης', στην άσκηση αναμένεται να λάβουν μέρος ΚΑΙ επιθετικά ελικόπτερα του Ισραήλ ΚΑΙ αεριωθούμενα μαχητικά αεροσκάφη. 
Εξ άλλου, στην άσκηση θα λάβουν μέρος και δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς, με αιχμή του δόρατος τις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων.

Αποτέλεσμα εικόνας για israeli air force

Κατ’ αυτόν τον τρόπο η Τριμερής Συνεργασία, Κύπρου, Ισραήλ, Ελλάδος φαίνεται να επεκτείνεται ραγδαία σε αμοιβαίως επωφελείς τομείς, της Αμύνης και της ασφαλείας...

[Πηγή: 'Newsit.com.cy']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!