Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΕΙΧΕ ...ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ τον παππού του, από τό 1954!



Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ GRANDSON OF STALIN IS DEAD


Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών, ένας εγγονός του Ιωσήφ Στάλιν, ο οποίος μάλιστα είχε αλλάξει και το επώνυμό του, υιοθετώντας εκείνο της μητέρας του! Θεωρούσε μεγάλη ΝΤΡΟΠΗ να λέγεται Στάλιν, οπότε διετήρησε το όνομα Αλεξάντερ Μπουρντόνσκυ...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ GRANDSON OF STALIN IS DEAD

Ο Μπουρντόνσκυ ήταν στο επάγγελμα σκηνοθέτηςστο Θέατρο του Στρατού, από το 1972. Πατέρας του ήταν ο αγαπημένος γιός του Στάλιν, Βασίλι, και μητέρα του η Γκαλίνα Μπουρντόνσκαγια. 
Ο πατέρας του, γνωστός στην Σοβιετική Ένωση ως πτέραρχος, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και διώξεις, μετά τον θάνατο του δικτάτορος, απο τους επιγόνους του στην εξουσία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ GRANDSON OF STALIN IS DEAD

Μετά τον χωρισμό τους και συγκεκριμένα το 1954 (έναν χρόνο μετά τον θάνατο του παππού του…) ο Αλεξάντρ τον απαρνήθηκε, παίρνοντας...το επίθετο της μητέρας του!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ GRANDSON OF STALIN IS DEADΟ ίδιος σε μια από τις συνεντεύξεις του, είχε δηλώσει ότι είχε δει από ...μακριά τον παππού του, που στέκονταν στο βήμα σε μια από τις παρελάσεις στην Κόκκινη Πλατεία και από κοντά, μόνο μια φορά: στην… κηδεία του. 

Ωστόσο, είχε ακούσει για τα κακουργήματά του κι αυτό ήταν αρκετό για να αποφασίσει να μην φέρει πλέον το επώνυμο του μακελλάρη!

Σχετική εικόνα
Η ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙ ΣΤΑΛΙΝ, ΣΕ ΜΙΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...

Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, τον «πατερούλη» τον είχε απαρνηθεί η μονάκριβη κόρη του Σβετλάνα Αλληλούγεβνα, η οποία την κοπάνησε από τον σοβιετικό «παράδεισο», μέσω Ινδίας, παντρεύθηκε Αμερικανό(!) και ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Αμερική (πέθανε εκεί προ διετίας), καθώς και ο πρωτότοκος γιός του, Γιάκοφ, 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ GRANDSON OF STALIN IS DEAD

ο οποίος προτίμησε το 1941, να ...παραδοθεί στους Γερμανούς, κατά την διάρκεια του Μεγάλου Πολέμου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΗΕ GRANDSON OF STALIN IS DEAD
ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΝΕΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ
Ο ΓΙΑΚΟΒ ΣΤΑΛΙΝ! ΟΧΙ, Ο 'ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ' ΔΕΝ ΘΑ "ΒΡΕΙ" ποτέ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ!
Τελικώς, οι μόνοι που δεν απαρνιούνται τον ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗ-«πατερούλη» με τίποτα, είναι (ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ;) οι  ΘΛΙΒΕΡΟΙ  κ ο υ κ ο υ έ δ ε ς !

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!