Τρίτη 18 Απριλίου 2017

...ΩΣΤΕ ΔΕΝ "ΚΑΘΕΣΘΕ ΦΡΟΝΙΜΑ"; "Έρχεται" λοιπόν το α π ό λ υ τ ο "όπλο" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ !!!


ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ...
ΓΙΑ ΤΟ ..."ΚΑΛΟ ΜΑΣ" ΕΙΝΑΙ!
ΚΑΙ "ΑΥΤΟ" ;

Picture

Η σκοτεινή και πάντα απάνθρωπη 'Ελίτ' ετοιμάζεται ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ(...) για βίαια κοινωνικά ξεσπάσματα, όταν η 'ανθεκτικότητα' όλων μας, φθάσει στο τέλος της...
Το νέο 'τ έ ρ α ς'  καταστολής διαδηλώσεων, που ονομάζεται 'Bozena Riot', είναι μια μπουλντόζα για μαζική ...σ ά ρ ω σ η   ανθρώπων !!!
Picture

​Μπορεί να χειριστεί σχεδόν κάθε εργασία, όταν οι αρχές πρέπει να καταστήλουν μια εξέγερση: είναι ένα τηλεχειριζόμενο, θωρακισμένο όχημα, που έχει σχεδιασθεί για την αντιμετώπιση ταραχών και επεισοδίων στους δρόμους και τις αστικές περιοχές. 

Το σύστημα προσφέρεται επίσης, ως μια "λύση" για την προστασία των μονάδων επιβολής του Νόμου και της Τάξεως, όποτε απαιτείται έλεγχος της καταστάσεως.

Picture

Το φορτηγό 'RoboCop' του 'OCP Detroit', έχει τρία συστατικά: έναν όχημα, μια ρυθμιζόμενη ασπίδα 3.000 kg, και ένα ρυμουλκούμενο νερό. Δύο κανόνια νερού (!) είναι ικανά να κάνουν διαδηλωτές που πετούν στον αέρα (!) από το μπροστινό ή το πίσω μέρος, κι αν αυτό δεν επαρκεί, η αστυνομία μπορεί πάντα να βασίζεται στα «δακρυγόνα υψηλής πιέσεως» για να διαλύσει οποιαδήποτε εξέγερση...
Όπως τονίζει η Gizmodo, η μη επανδρωμένη μονάδα καλύπτεται από κάμερες 'CCTV' εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη 'βίντεο', καθώς ο οδηγός θα διασχίζει με άνεση τις περιοχές του κέντρου της πόλεως, όπου γίνονται ταραχές, από μια απόσταση ασφαλείας μέσω του εικονικού πιλοτηρίου του, όπου θα έχει και όλες τις επιλογές ελέγχου στα χέρια του:

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει σημασία σε ποια πλευρά του πλανήτου μπορούν να ξεσπάσουν ταραχές, καθώς το 'Bozena Riot', δεν έχει καμία ιδεολογία, παρά προσφέρεται να... ησυχάσει όσους ανησυχούν!

ΑΚΟΥΤΕ ...ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ & ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Δ Ε Ι Τ Ε   ΤΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ !




[ΠΗΓΗ: http://www.antimedia.gr/antimedia-exclusive/9109973/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!