Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Η εκστρατεία εκφυλισμού της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζει με αμείωτη ένταση το άνομο έργο της με την αγαστή συνεργασία οργανώσεων που εποπτεύονται από κρατικούς φορείς και υπουργεία!




Hμερίδα Τρανς Ορατότητας!! πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία και υπό την αιγίδα του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), με την υποστήριξη της ΜΚΟ PRAKSIS, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Η Διεθνής Ημέρα Τρανς Ορατότητας, σύμφωνα με τους διοργανωτές της, είναι μία ημέρα που αφιερώνεται στην ορατότητα (νεοεποχίτικη έκφραση που δηλώνει την επίδειξη και προώθηση) της διεμφυλικής κοινότητας, αλλά και στην ενδυνάμωση της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για τα στερεότυπα, τις διακρίσεις, την περιορισμένη πρόσβαση ή αποκλεισμούς, αλλά και την έμφυλη βία που αντιμετωπίζουν οι διεμφυλικοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο (https://katanixis.blogspot.gr/2017/03/h.html).
Παρακάτω παρατίθενται οι συνεργαζόμενες με την ΜΚΟ PRAKSIS οργανώσεις/ιδρύματα/ΜΚΟ/εταιρείες:












































































































Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) εποπτεύεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και ενεργοποιείται δυναμικά στην προώθηση της ισότητας των φύλων σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, πολιτικής, πολιτισμικής και οικονομικής ζωής, με κύριο στόχο την εξάλειψη των έμφυλων διακρίσεων και ανισοτήτων. Διεξάγει έρευνες, εκπονεί μελέτες και πραγματοποιεί εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα δράσης σε θέματα ισότητας των φύλων (https://kethi.gr/identity-2/).

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) προέκυψε από την κατ' ουσίαν συγχώνευση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας το 2015, οι οποίες προήλθαν από την κατάργηση του Υπουργείου Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης το 2004, και έχει υπαχθεί ως αυτοτελής δημόσια υπηρεσία απευθείας στον Πρωθυπουργό. Από τις 29 Σεπτεμβρίου 2015 η εποπτεία επί της Γενικής Γραμματείας έχει ανατεθεί στον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ενώ γενικός γραμματέας είναι ο Λευτέρης Κρέτσος (https://el.wikipedia.org/wiki/Γενική_Γραμματεία_Ενημέρωσης_και_Επικοινωνίας_(Ελλάδα)).

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Χρύσα Πολίτη

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ! ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ. ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΑΡΙΣΤΑ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΣΤΑ 'ΣΗΜΑΤΑ' ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΕΩΝ, Μ.Κ.Ο. & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΥ ..."ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟ - ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! - ΕΡΓΟ!
    ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΩΣ ΚΑΙ Η 'ΓΙΟΓΚΑ' ΑΠΟ "ΚΟΝΤΑ"...
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ 'ΚΟΛΟΣΣΟΙ' ΟΠΩΣ ΤΟ 'SAVE THE CHILDREN', ΠΟΥ ΤΟΥ "ΑΝΟΙΓΟΥΝ" ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ "ΣΚΗΝΙΚΟ" ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!