Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Πούτιν : " Εμείς, δεν κάνουμε Η Λ Ι Θ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ " !... (Δείτε τον, στο 'βίντεο' στο τέλος!)

Σχετική εικόνα


Μετά την ολοκλήρωση, χθες, του διεθνούς 'φόρουμ Αρκτικής' στον Αρχάγγελο ο Βλαδίμηρος έδωσε συνέντευξη στο 'CNBC'. 
Σε ερώτηση, εάν η Ρωσία θα σταματήσει να προμηθεύει τις ΗΠΑ με μηχανές για τους πυραύλους του διαστημικού της προγράμματος. απάντησε: 

Αποτέλεσμα εικόνας για forum of Arctic
Αποτέλεσμα εικόνας για forum of Arctic

Πούτιν: «Δεν θα κάνουμε ποτέ αυτό. Ξέρετε αυτό είναι σαν Εκείνον που αγοράζει εισιτήριο για το τραίνο, αλλά μετά δεν μπαίνει, επειδή ...θύμωσε. 
Ποτέ δεν θα κάνουμε ηλιθιότητες και ποτέ δεν πυροβολούμε τα πόδια μας. Οι ΗΠΑ αγοράζουν από εμάς τις μηχανές των πυραύλων, και με τον τρόπο αυτό εξοικονομούν χρήματα των Αμερικανών φορολογούμενων. 

Και εμείς είμαστε επίσης ευτυχείς διότι έχουμε παραγγελίες για τα εργοστάσια μας. Ποτέ δεν κάνουμε πράγματα που θα έβλαπταν τις επιχειρήσεις, ή τις διμερείς σχέσεις. 
Τ
ο γεγονός ότι η προηγούμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ έκανε αυτό το βήμα, νομίζω ότι έβλαψε την οικονομία των ΗΠΑ, και επομένως τον αμερικανικό λαό, και στη συνέχεια η κυβέρνηση Ομπάμα εξανάγκασε τους Ευρωπαίους να κάνουν το ίδιο, και αυτό προκάλεσε ζημιά της Ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία έγινε λιγότερο ανταγωνιστική και έχασαν εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας».

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΑ!

O Βλαδίμηρος κατωτέρω, απαντά ΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΕΙΟ ΤΡΟΠΟ, σε ερώτηση δημοσιογράφου, για την ρωσική "ανάμιξη" στις αμερικανικές εκλογές !



"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!