Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ένα απο τα πιό ΣΚΑΝΔΑΛΩΣΗ ΨΕΜΜΑΤΑ της εποχής μας : Η "υπερθέρμανση" του πλανήτου! (Δείτε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ απαντήσεις στο 'βίντεο'!)



Η απάτης της «υπερθέρμανσης» στην Καρδίτσα

Η ανάδειξη του φαινομένου της υποτιθεμένης «υπερθερμάνσεως», η προβολή-σχολιασμός συμπερασμάτων της διασκέψεως των Παρισίων για το κλίμα, η ανάδειξη της θεσσαλικής πραγματικότητος, καθώς και οι επιπτώσεις και οι προτάσεις αντιμετωπίσεως της κλιματικής αλλαγής, είναι οι στόχοι που έχουν τεθεί στο συνέδριο με θέμα «Κλιματική αλλαγή: Η Αυτοδιοίκηση και η Θεσσαλία μπροστά στην παγκόσμια πρόκληση».

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για υπερθερμανση του πλανητη

Το συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα στις 9 και 10 Ιουνίου, διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας και συνδιοργανωτές είναι το ΤΕΕ-Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, το ΤΕΕ Περιφερειακό Τμήμα Μαγνησίας, το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος και η ΕΘΕΜ (Εταιρεία Θεσσαλικών Μελετών). 
Τελεί, δε, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η προπαγάνδα της «υπερθερμάνσεως» εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα. Αφού ασφαλώς έχει "απλωθεί" και "καλλιεργηθεί" πολύ επιτηδείως, εδώ και αρκετά χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω ταινιών, άρθρων σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, περιοδικά, πολιτικών και άλλων ...καλοκουρδισμένων υπηρετών και υπηρετριών των παγκοσμιοποιητών ευρέως γνωστής καταγωγής των ΗΠΑ...

 

[Πηγή : 'el.gr'/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!