Κυριακή 16 Απριλίου 2017

...ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ (!) γιά τούς «ΓΚΕΪ» στήν ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ, σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως…



(ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ!)
Σάς παραθέτουμε ένα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ 'ρεπορτάζ' του αγγλικού 'Guardian' σχετικά με την εκστρατεία κατά των λεγόμενων «γκέϊ» στην Τσετσενία, υποστηρίζοντας ότι εκατοντάδες απ’ αυτούς κρατούνται το τελευταίο διάστημα σε ανεπίσημα «στρατόπεδα συγκεντρώσεως», όπου υποβάλλονται σε κάθε είδους σωματικά και ψυχολογικά βασανιστήρια...
«Τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, οι δεσμοφύλακες του Άνταμ, τοποθετούσαν μεταλλικούς σφιγκτήρες (!!!) στα δάχτυλα των ποδιών και των χεριών του. 
Ένας από τους άνδρες, ενεργοποιούσε ένα μηχάνημα με το οποίο ήταν συνδεδεμένοι οι σφιγκτήρες με καλώδια και έστελνε ισχυρά κύματα ηλεκτρισμού στο κορμί του κρατούμενου! 
Εάν εκείνος κατάφερνε να μην ουρλιάξει, άλλοι δεσμοφύλακες ερχόντουσαν και άρχιζαν να τον χτυπούν με μεταλλικά και ξύλινα ρόπαλα»!!!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν, γράφει το ιστολόγιο 'εθνικισμός', για τις διάφορες συνιστώσες των «αλληλέγγυων» (ΑΝΤΑΡ-'CIA' και ...Σία): να πάνε στην Τσετσενία για… αντιρατσιστικό αγώνα – για να δούνε 'πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος'!

[ΠΗΓΗ: https://ethnikismos.net/2017/04/15/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%83-%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7%CE%BB/]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!