Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΜΠΑ; "ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ" ΚΑΙ ...ΑΦΓΑΝΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΕΣ ΜΕ ΜΑΝΤΗΛΕΣ;;; Στήν (εφημεριδο-) ΦΥΛΛΑΔΑ των 'ΙΩΝ' ;


ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ". ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ", ΝΑ ΒΑΖΕΙ Η ΚΑΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΝΘΕΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
ΑΦΓΑΝΙΔΕΣ ΜΑΝΤΗΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ
ΑΠΟ ΤΑ 'ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ'; ΑΜ, ΠΩΣ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Εφημερίδα την οποία γράφουν «προσφυγοπούλες» από το Αφγανιστάν, σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και 'φαρσί'), υπό τον τίτλο «Πουλιά Αποδημητικά», κυκλοφόρησε μαζί με την χθεσινή έκδοση της φυλλάδος των 'Ιών'. (Από την πρώην 'Ελευθεροτυπία' και νύν 'εφημερίδα των συντακτών'...)

Μάλιστα, η εφημερίδα είναι υπό την αιγίδα του σωματείου «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού», το οποίο είναι προφανώς μια ακόμα 'ΜΚΟ' και «υλοποιεί από τον Απρίλιο 2016 τα προγράμματα Child Friendly Space ('CFS'), Child Protection Unit ('CPU') και Mother Baby Area ('MBA')» στα 'hotspots' του Σχιστού και του Ελληνικού.

Κι όπως βλέπουμε στην σχετική φωτογραφία που δημοσιεύουν οι 'Ιοί', όλα τα καλά κορίτσια από το Αφγανιστάν φοράνε τις ...μαντίλες τους. 
Ποιός να το περίμενε πριν από λίγα χρόνια (όταν η 'Νέα Τάξη' δεν είχε ακόμα «αγκαλιάσει» το μουσουλμανικό στοιχείο και οι διάφοροι «προοδευτικοί», χαρακτήριζαν τις μαντήλες «σύμβολο καταπιέσεως» …) ότι κοπέλλες με μαντήλες, θα έγραφαν για μια… υπερ-'σούπερ-ντούπερ' «προοδευτική» φυλλάδα...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!