Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!! Το Υπ. Πολιτισμού, ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ την ιστορία 2.500 ετών του ΤΥΜΒΟΥ ΚΑΣΤΑ της Αμφιπόλεως !

και ("ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ") επιχορηγεί με 5.000.000 το «ΙΣΤΟΡΙΚΟ» (...) μουσουλμανικό τέμενος Βαγιαζήτ!(ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!)



ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ! Η κ.υπ. Πολιτισμού ΛYΔΙΑ ΚΟΝΙΟΡΔΟΥ, προτίμησε να επισκεφθεί το Τέμενος Βαγιαζήτ στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και όχι τον ΤΥΜΒΟ ΚΑΣΤΑ στην ΑΜΦΙΠΟΛΗ!... (Λεφτά ΠΑΝΤΑ βρίσκονται 'εν Αθήναις',  για το ο-τι-δή-πο-τε ισλαμικό! Το έχετε "εμπεδώσει", ή όχι ακόμα;)
Μά, τί "περιμένατε"; 
Να "αφήσουμε" την ...ισλαμική "τέχνη" - που "κλαίει" και "οδύρεται" ο κάθε Ερντογάν - υπέρ της τελείως ..."δευτερευούσης" Αρχαίας Ελληνικής; 
Μά, κάτι "απαιτήσεις" πού έχετε...Τσ,τσ, τσ...
Αποτέλεσμα εικόνας για λυδίας κονιόρδου

Οργή και αγανάκτηση στους κατοίκους του δήμου Αμφιπόλεως, προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου πολιτισμού για την άμεση αποκατάσταση του Τεμένους Βαγιαζήτ με χρηματοδότηση 5.000.000,00€.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' :



Την απόφαση αυτή, σχολιάζει ο δήμαρχος Αμφιπόλεως Κ.Μελίτος, λέγοντας ότι για την ανασκαφή της Αμφιπόλε,ως η χρηματοδότηση είναι μόλις 1.200.000 €.

Δείτε τί σχολίασε στο 'f.b' ο κ.Κ.Μελίτος:

«5.000.000 € για το τζαμί στο Διδυμότειχο σε μια βραδιά ... και στην Αμφίπολη 1.200.000 € και αυτά στα λόγια. 
Δυστυχώς το μνημείο, από την αρχή ήταν «ΑΤΥΧΟ». Λίγη ακόμη υπομονή…….»

[Η ομάδα ειδήσεων amfipolinews.blogspot.gr/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!