Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ὁ ἐξ ἀνατολῶν πάπας συνεχίζει ἀπρόσκοπτα καί ἀνερυθρίαστα νά παρεκτρέπεται!


Το Οικουμενικό Πατριαρχείο σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωσή του γνωστοποιεί στο ποίμνιό του, το οποίο προφανώς επιδιώκει να κατασπαράξει πνευματικά, ότι κάθε μήνα θα τελούνται ιερές ακολουθίες σε παπικό ναό που εδρεύει στην Άγκυρα και ο οποίος θα διατίθεται προς όλες τις «χριστιανικές» κοινότητες της Τουρκίας.

Παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωση:
«Από της σήμερον, 11ης Μαρτίου 2017, το Οικουμενικόν Πατριαρχείον, εν τη ποιμαντική αυτού ευαισθησία και ευθύνη, αλλά και εις ανταπόκρισιν προς σχετικά αιτήματα, καθιέρωσε την τέλεσιν, άπαξ του μηνός προς το παρόν, της θείας λειτουργίας διά τους εν Αγκύρα κατοικούντας Ορθοδόξους διαφόρων εθνικοτήτων, μέλη των Πρεσβειών Ορθοδόξων χωρών, Καθηγητάς Πανεπιστημίων, ως και άλλους εργαζομένους εν τη περιοχή. Αι λειτουργίαι αύται και άλλαι ιεραί ακολουθίαι θα τελώνται υπό του Πανοσιολ. Μ. Αρχιμανδρίτου κ. Βησσαρίωνος, κατόχου και της ρωσσικής γλώσσης, επί τούτω μεταβαίνοντος εις την πρωτεύουσαν.
Αι ιεραί ακολουθίαι θα τελώνται εν τω εκείσε Ρωμαιοκαθολικώ Ναώ, προφρόνως τιθεμένω εις την διάθεσιν και ημών των Ορθοδόξων, ως και άλλων Χριστιανικών Κοινοτήτων της Χώρας.

Εν τοις Πατριαρχείοις, τη 11η Μαρτίου 2017»

Αδελφοί, αν ακόμα πιστεύουμε στον Χριστό και στην διαχρονική Εκκλησία Του, θα πρέπει να κινητοποιηθούμε και να ελέγχουμε, όσο γίνεται με διάκριση, τους ιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά και να ενημερώνουμε τους απλούς πιστούς για την φοβερή παρέκκλιση της επίσημης διοικούσας Εκκλησίας, γιατί η συμμετοχή στην παναίρεση του οικουμενισμού μέσω της κοινωνίας με τους κηρύσσοντες την αίρεση ή δια της σιωπής συναινούντες με αυτή, ισούται με πνευματικό θάνατο, ύψιστη προδοσία και αρνησιχριστία. 

Πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2017/03/κάθε-μήνα-θεία-λειτουργία-σε-παπικό-να.html

Xρύσα Πολίτη

4 σχόλια:

  1. Ποίμνιο ποιο ποίμνιο ; Έχει ποίμνιο ο Τουρκόσπορος προδότης; Αν οι καθηγητές πανεπιστημίων, διάφοροι πρέσβεις και υπάλληλοι αποτελούν ποίμνιο ας τους κρατήσει. Οι Ορθόδοξοι χριστιανοί της Ελλάδος, ΠΛΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ, "Οσιολογιοτάτων καλοθρεμμένων καθαρμάτων και ηγουμένων", φτύνουν ακόμα και την φωτογραφία του. Συγκαταλέγεται στην συνομοταξία του Εφιάλτη,των Γεφυραίων,του Ηρόστρατου, του Άρπαλου,του Αρμίνιου,του Ιούδα του Ισκαριώτη,του Xατζηκατβία,του Πήλιου Γούση,του Κωλέττη,του Αδαμάντιου,του Μαυροκορδάτου,του Μπέν Ζελλόν, Ιωαννίδη,του Καραμάν Αλή και όλλων των μετέπειτα αντίχριστων πολιτικών απογόνων της γνωστής οικογένειας.Είναι αμέτρητοι αλλά επιγραμματικά επιλέγουμε τα "εξέχοντα υποκείμενα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευγε για το σχόλιό σου. Συμφωνώ απολύτως.

      Διαγραφή
  2. NAI... EKEI ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ, ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΙ, ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΦΟΡΤΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ "ΠΙΕΣΘΟΥΝ" ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ, ΟΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ) ΟΤΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΑ(!!!) ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ...ΚΟΥΦΗ!
    ΟΥΤΕ ...ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ;
    ΤΟΥΣ ..."ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ" ΤΑΧΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ;
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ, ΟΙ 'ΦΙΛΗΔΕΣ', ΟΙ 'ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ', ΟΙ 'ΡΕΠΟΥΣΕΣ', ΟΙ 'ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ', ΘΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;
    ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΘΕΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ;
    ΠΟΙΟΣ, Ή ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΓΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ "ΓΕΡΑ" ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΘΕ ΟΙ 9 ΣΤΟΥΣ 10, ΕΞΟΧΩΣ ..."ΒΑΡΥΚΟΟΙ";
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΖΩΗ, Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ & ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ. ΜΕ ΠΙΣΤΗ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ
    ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ ΚΑΙ "ΝΟΘΕΥΣΕΩΝ"...
    ΟΙ "ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ" ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ 'ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ', ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΖΟΝΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΨΑΛΙΔΙΣΕΙ ΤΗΝ (ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ) ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΕΙ ΑΝΕΙΠΩΤΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΗΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ!
    ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΦΟΡΑ (ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ..."ΚΛΑΨΕΙ" ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΣΠΑΣΜΟΥΣ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε τι διαφέρει αυτό το υποκείμενο από τον Κύριλλο Κονταρή και την συμμορία του? Σε τίποτα!!!! Είναι πανομοιότυποι !!! Για να ξυπνήσουν ορισμένοι και να διαπιστώσουν ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται αδιαλείπτως. . Ο στόχος και τα μέσα των σκοτεινών σατανικών δυνάμεων είναι πάντοτε ο ίδιος,τα πρόσωπα αλλάζουν. Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία και όποιο κράτος και έθνος είναι ο φορέας της. Διαβάστε τον διάλογο μεταξύ του ηγέτη της υπερδύναμης Πούτιν και του Νεντανιάχου των Εβραίων, πριν από δύο ημέρες,για να δείτε το επιχείρημα που χρησιμοποίησε ο δεύτερος,προκειμένου να αποσπάσει μακροπρόθεσμα οφέλη.Σαν να διαβάζει κανείς τις ραδιουργίες του Εβραίου Μαρδοχάϊ στο βιβλίο "Εσθήρ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!