Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΝ ...'ΡΗΜΑΔΑ'! (Το "σωστό" κουμπί λέγεται ...' o f f ' !)




ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΞΕΝΟ ΣΚΙΤΣΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, "ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ" Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΗΣ (ΔΗΘΕΝ) 'ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ', ΟΠΩΣ ΤΟ 'CNN', ΤΟ 'NBC', ΤΟ 'MTV', ΤΗΝ 'BILD' ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ...ΒΟΘΡΟ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΧΑΛΚΕΙΑ!!!
EKTOΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συμπεριληφθώ στην "κοινωνία" των ...'survivor', των Τατιάνων, των Αφτιάδων, των Ευαγγελάτων, του κάθε Τράγκα και της κάθε Πόπης και όλων των υπαλληλάκων των απανταχού οικονομικών συμφερόντων, που διαμορφώνουν ερήμην μου την "κοινή γνώμη".

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για TELLING THE TRUTH

Είμαι κοινωνία από μόνος μου, όποιος θέλει συντάσσεται μαζί μου, τουλάχιστον την άποψή μου διατηρώ το προνόμιο να τη διαμορφώνω όπως εγώ επιθυμώ και όχι όπως θέλει το καθεστώς να τη διαμορφώσω, επισημαίνει ο κ.Δημήτριος Καρατζάς, στο ιστολόγιο 'αντίζιτρο'.

Αποτέλεσμα εικόνας για SWITCH OFF TV

Ολοι αυτοί, έχουν ως αποστολή τους να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ τον λαό, επιβάλλοντας ως κρατούσα άποψη, την άποψη των αφεντικών τους. 
Και η πλέον "αθώα" εκπομπή, μεταδίδει μηνύματα, προς τις κατευθύνσεις που θέλουν τα ΚΟΡΑΚΙΑ  που "υ π ε ρ ί π τ α ν τ α ι" της ετοιμοθάνατης Ελλάδος [και όχι μόνο]!

Σχετική εικόνα
YΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο Μ.ΓΚΑΝΤΙ, ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ! Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΗ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ...
["IΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Μπορεί η πλειοψηφία να ενστερνίζεται χίλια λάθη, αυτό δεν σημαίνει, ότι έστω κι ένα από αυτά, θα γίνει "σωστό" επειδή το ασπάστηκε η πλειοψηφία. 
Λάθος θα παραμείνει και θα κοστίσει πολύ ακριβά, τότε που θα είναι αργά όμως.

Αποτέλεσμα εικόνας για SWITCH OFF TV

Οταν το κατανοήσουμε αυτό και ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ (επιτέλους πιά!) τον διακόπτη που δηλητηριάζει το υποσυνείδητό μας, θα έχει ξημερώσει μια νέα ημέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για SWITCH OFF TV
TO ΓΡΑΦΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΥΣ, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Η "ΔΙΚΗ ΜΑΣ" (ΤΑΧΑ) "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"...
ΟΧΙ, NA ΛΕΙΠΕΙ,  ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΠΕΤΑΞΤΕ ό,τι σχεδιάσθηκε για να σας αλυσοδέσει!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ" 

1 σχόλιο:

  1. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να το λέμε. Κάποιοι κάπου κάποτε μπορεί να ξυπνήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!