Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ 'καλά-καλά'... Μια ημέρα σε ένα σχολείο της ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ! (Το φίλμ αυτό ΔΕΝ "συνιστάται" σε ...συνδικαλιστές, κομματόσκυλα και βαριεστημένους!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 'ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ', ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 'ΙΔΡΥΜΑ ΣΤ.ΝΙΑΡΧΟΥ'!
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ !!!!
(ΕΙΔΑΤΕ; ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΘΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΖΟΥΡΕΣ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ...)
(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡ.ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ).
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, "ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ", ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ...ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ  ΑΡΚΕΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ "ΑΛΛΗ" ΕΝΤΕΛΩΣ 'ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ', ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ...
'Π Ε Ρ Α Σ Τ Ι Κ Α   ΜΑΣ' ...






"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

5 σχόλια:

  1. Και λοιπόν; Είναι σχολείο αυτό,χωρίς μούντζες, γκράφιτι,αφίσες,σπασμένα τζάμια κ.λ.π.Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καθόλου προοδευτικοί,τα παιδιά δεν εκτονώνονται και δεν είδαμε και αθίγγανους πουθενά ή σκυλάραπες λαθροταλιμπάν. Είναι ρατσιστές του κερατά και φασίστες.Έτσι είναι τα προοδευτικά σχολεία στον αιώνα που ζούμε; Οπισθοδρομικούς τους βρίσκω,χωρίς μερικές μπομπίτσες μολότωφ, μερικά τσουβάλια πέτρες και στυλιάρια σε αναμονή για πάσα χρήση.Απαράδεκτοι,κρίμα που είναι και στην Ε.Ε.των λαών και του διαφωτισμού. Εσείς δηλαδή τι ζηλέψατε απ' αυτό το χάλι και το δημοσιεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σὲ αὐτὸ τὸ πνεῦμα συμφωνοῦμε Νικηφόρε, διότι νωρίτερα ἔκανες ἐπίθεσι στὴν ἀρθρογράφο μας Χρύσα Πολίτη καὶ ἴσως ἔπρεπε νὰ διαγράψουμε τὰ σχόλιά σου, ἀλλὰ δὲν τὸ κάναμε, διότι ἡ κυρία Πολίτη ξέρει νὰ ὑπερασπίζεται ἄριστα τὶς ἀπόψεις της. Ὁ γόνιμος διάλογος εἶναι ἐπιθυμητὸς καὶ τὸν ἐπιδιώκουμε. Τὶς προσβολὲς, δυστυχῶς ὄχι, διότι τὸ μόνο, ποὺ ἐπιτυγχάνουν εἶναι νὰ ὑποβιβάζουν τὸ ἐπίπεδο τῆς σελίδος καὶ ὁ στόχος μας εἶναι τὸ ἀκριβῶς ἀντίθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον έχετε κάποια ιδιαίτερη αντίληψη περί της προέλευσης των προσβολών.Το διαπίστωσα άλλωστε χωρίς να μου το πείτε.
    Λυπάμαι, αλλά αυτός που δέχθηκε την επίθεση ήμουν εγώ κι όχι η κυρία αρθρογράφος σας. Δεν απευθύνθηκε προς αυτήν άλλωστε αλλά προς το αναγνωστικό σας κοινό αν διαβάσετε καλά το πρώτο σχόλιο. Επειδή όμως δεν είναι του χαρακτήρα μου να έχω τοιούτου είδους συζητήσεις σε ιστοσελίδες,οι αρθρογράφοι των οποίων δεν δέχονται τον διάλογο και διακατεχόμενοι από πνεύμα εμπάθειας δεν σέβονται τους αναγνώστες τις σελίδας που αναρτά τα άρθρα τους,αλλά καταφεύγουν σε τοιούτου είδους κουτοπόνηρες ενέργειες, ως αυτόκλητοι ψυχολόγοι και τιμητές των άλλων με βάση του δικού τους χαρακτήρα ,τότε ουδείς λόγος υπάρχει για την περαιτέρω παραμονή μου εδώ. Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας και τον χρόνο σας.
    Να είστε πάντα καλά και καλή ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς αποκατάσταση της αλήθειας

      Eίναι δυνατόν να συντάσσω ένα αντιαιρετικό άρθρο που καταφέρεται εναντίον του νεογνωστικισμού και θρησκευτικού συγκρητισμού όπως είναι η παναίρεση του οικουμενισμού και να αφήσω ασχολίαστες τις απόψεις σου περί άρνησης της Παλαιάς Διαθήκης;;;Αφού δεν σε ενδιέφεραν αυτά που έγραφα περί αποτείχισης και δεν σχολίασες επ' αυτού αλλά συλλήβδην μεμφόσουν το ράσο.
      Φέρω κι εγώ ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες που θα δουν ότι σχολίασες αυτά που σχολίασες και τα άφησα αναπάντητα να αιωρούνται με κίνδυνο να θεωρηθεί ότι συναινώ.Ακριβώς επειδή σέβομαι και έχω επίγνωση της ευθύνης που επισύρουν αυτά που γράφω γι'αυτό και ήταν καθήκον μου να διευκρινίσω ποιο είναι το πνεύμα με το οποίο σχολίασες και τις απόψεις τις οποίες διατυπώνεις.Όταν συντάσσεις συγκεχυμένα σχόλια οφείλω να ζητήσω διευκρινίσεις για να διακριβώσω μ'αυτόν που συνομιλώ τί ιδέες κουβαλάει.
      Οι ενστάσεις μου επαναλαμβάνω έτι μία φορά δεν ήταν ως προς το πρόσωπό σου, δεν σε γνωρίζω, ούτε με ενδιέφερε να διαμορφώσω το ψυχολογικό σου προφίλ (ΗΜΑΡΤΟΝ!), αντέδρασα καθαρά ως προς τις πλάνες σου.
      Όσο για τη δήλωση περί παραμονής σου εδώ ή όχι, θίχτηκες για την αμετακίνητη στάση μου ως προς τα θέματα της πίστεως και την μη συγκατάβασή μου ως προς τις δικές σου θεωρίες και μην ψάχνεις προφάσεις εν αμαρτίαις περί ανάρμοστης συμπεριφοράς μου. Δεν με ενδιέφερε να εμπλακώ σε έναν ατέρμονο άνευ λόγου διάλογο, γιατί δεν χωράει διάλογος μεταξύ δογματικών ζητημάτων, αυτό που έπρεπε να κάνω το έκανα και με κόστος τις αήθεις ύβρεις που εκστόμισες, ενώ εγώ ουδέποτε σε χαρακτήρισα, οπότε μην ζητάς τα ρέστα.

      Διαγραφή
  4. η ουσια ειναι το τι μαθαινουν στην σκανδιναβια αυτα τα παιδια και γιατι εχουν τοσες αυτοκτονιες .
    το μονο που ζηλευω ειναι η καθαριοτητα . τιποτα παραπανω.
    κατι ξερω παραπανω γιατι μενω εξωτερικο . η νεολαια του εξωτερικου σε πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι ψυχακηδες χωρις υπερβολες . αλλα αυτο θελει αναλυση που δεν ειναι του παροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!