Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΟΝΕΩΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ! Διαβάστε και ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ! «… ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ στο θεατρικό έργο που ετοιμάζετε γιά τά ΠΑΙΔΙΑ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!»

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ! ΑΛΛΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ (φοβούμεθα) ΕΠΩΔΥΝΟ ΚΟΣΤΟΣ...

theatriko-ergastiri-paidia


Επιστολή γονέως σε "προοδευτική" εκπαιδευτικό.
«Αγαπητή κυρία Νικολέτα, δεν επιθυμώ να συμμετάσχη ο γιος μου στο θεατρικό έργο που ετοιμάζετε για τα παιδιά των λαθρομεταναστών»!

Δ Ε Ι Τ Ε, διαβάστε και κρίνετε...

sholeio_83

Διαβάστε το παρακάτω γράμμα ενός γονέως προς την εκπαιδευτικό που διδάσκει το παιδί του/της, το οποίο τις τελευταίες 10 ημέρες κάνει τον γύρο των 'social media':

17342925_1266961003424678_1323616711627087087_n

(Οι αναρχοάπλυτοι "προοδευτικοί" -μαρξιστές επί το πλείστον - εκπαιδευτικοί, που έχουν "γεμίσει" - όπως φαίνεται - τα δημόσια σχολεία, δεν κατάλαβε ίσως ο ανωτέρω γονέας, πώς ΔΕΝ τους αγγίζουν ΔΙΟΛΟΥ οι λιποθυμίες και η φτώχεια των Ελληνόπουλων!

Ο "ανθρωπισμός" της Αριστεράς, υπήρξε ανέκαθεν ΚΡΑΥΓΑΛΕΩΣ "επιλεκτικός"! Και πρωτίστως Α-ΝΤΕ-ΘΝΙ-ΚΟΣ! Δεν έχετε παρά να ερωτήσετε για σχετικές - κατα-κόκκινες - "αναμνήσεις", επιζώντες της κατοχής...)

Όπως αντιλαμβάνομεθα ΑΠΑΝΤΕΣ, έχει γίνει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ «σφαγή» στα 'social media' με τις απόψεις μάλλον να διΐστανται.
Ενώ πιστεύουμε, ότι ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε στο ελάχιστο αμφιβολίες και αντιπαραθέσεις, σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ μας!

[Πηγή photo: Facebook Kollect/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!