Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ "ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ", ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ!...


Αποτέλεσμα εικόνας για νέο Αλβανικό πολεμικό στο Αιγαίο

(Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΥΡΑ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΤΗΣ...) 
Απέπλευσε σήμερα από την ναυτική βάση «Πασαλιμάνι» της Αλβανίας,  το τρίτο πολεμικό πλοίο του (ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ!) αλβανικού ναυτικού με προορισμό το Αιγαίο Πέλαγος! 
Το πλοίο «Butrinti» είναι το τρίτο (!) που αποστέλλει η Αλβανία κατά το τελευταίο δεκάμηνο, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, για περιπολίες κατά της ...τρομοκρατίας και της παρανόμου διακινήσεως ανθρώπων,όπως σημειώνεται. 

Αποτέλεσμα εικόνας για νέο Αλβανικό πολεμικό στο Αιγαίο

Αποτέλεσμα εικόνας για νέο Αλβανικό πολεμικό στο Αιγαίο
Η ΚΥΡΑ-ΜΙΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, (ΜΕ ΤΟΝ  Κ Λ Ε Μ Μ Ε Ν Ο   ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΜΑΣ), ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... "ΑΞΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ".  ΣΙΓΟΥΡΑ.
ΑΠΟ  ΤΟ ...'ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ' ΤΗΣ ΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ,
ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ!
[ "ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Μάλιστα, η υπουργός Αμύνης της Αλβανίας, Μίμη Κοδέλι, στη σελίδα της στο 'Facebook' ανέβασε σχετικές φωτογραφίες από την τελετή αναχωρήσεως του σκάφους, όπου εύχεται το πλοίο, να έχει ...ούριους ανέμους. 

Στην τελετή ο Γενικός Αρχιπλοίαρχος Ουλμπέρ Ντογκιάνι εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι και αυτή η αποστολή θα τα πάει καλά, όπως και οι προηγούμενες «έχω εμπιστοσύνη ότι θα έχει επιτυχία και η συμβολή σας θα ανυψώσουν το όνομα των ναυτικών δυνάμεων της Αλβανίας», είπε χαρακτηριστικά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για νέο Αλβανικό πολεμικό στο Αιγαίο

Το αλβανικό πολεμικό πλοίο θα βρίσκεται υπό γερμανική διοίκηση, η οποία έχει την εκ περιτροπής διοίκηση της “Standing NATO Maritime Group 2”, όπως σημειώνεται από το ιστολόγιο 'Albeu.com'.

[Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'εχέδωρος'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!