Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

...ΝΙΓΗΡΙΑ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ; Ηλικιωμένοι παπούδες και γιαγιάδες των Αθηνών!


..."ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ", Ε;


Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία του ληστή, που ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα ο φόβος και ο τρόμος, των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, που δρούσε στο κέντρο των Αθηνών. Πρόκειται για τον (επιθ.) PRINCE (ον.) AMECHI του Α labi και της Betie, γεννηθέντα την 30-10-1985, στην ..."φιλική μας" Ν ι γ η ρ ί α.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί, ότι ο λεγάμενος έχει πραγματοποιήσει 14 ρατσιστικές επιθέσεις με θύματα ηλικίας από 61 ως 95 χρόνων. 
Μάλιστα 4 από τα ηλικιωμένα θύματα του αδίστακτου ρατσιστού,  παραμένουν μέχρι και σήμερα σε μονάδες εντατικής θεραπείας!

Τον βλέπετε; 
Σίγουρα θα τον ξαναδείτε και στο μέλλον! 

Καθώς, κι άλλη φορά είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο (το 2013), αλλά αφέθη ...ελεύθερος 3 χρόνια αργότερα, με τον διαβόητο “Νόμο Παρασκευόπουλου”. 

Σχετική εικόνα

Βλέπετε, η «αντιρατσιστική» Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων, είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, που ΔΕΝ (μά, ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;) απελαύνει τους αλλοδαπούς εγκληματίες μετά την έκτιση της ποινής τους!...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!