Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α & ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ! (Η Σουηδική 'κατρακύλα'!)


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ - ΤΑΧΑ - Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΙΤΕΥΞΕΙΣ" ΤΟΥ;
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ
ΦΘΑΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ & ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΔΟΛΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ;
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ:
ΠΟΙΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΠΟΥ "ΟΔΗΓΗΣΑΝ" ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ;;;
ΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο αριθμός των παιδιών που νιώθουν ότι είναι ...παγιδευμένα σε λάθος σώμα (!!!) διπλασιάζεται κάθε χρόνο στην Σουηδία, με παιδιά από την ηλικία των 6 να θέλουν να γίνουν το αντίθετο φύλο, λένε οι ιατροί σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημερώσεως.
Σχετική εικόνα

Πέρυσι, μια Σουηδική ομάδα ερεύνης των δύο φύλων ανέφερε, ότι 197 παιδιά και νέοι ήταν ...πρόθυμοι να υποβληθούν σε ανάλυση για τον προσδιορισμό της ταυτότητος του φύλου τους και να γίνουν το αντίθετο(!) φύλο, η Louise Frisén, παιδοψυχίατρος στο Παιδικό Νοσοκομείο Άστριντ Λίντγκρεν στη Στοκχόλμη, είπε στην Σουηδική καθημερινή εφημερίδα 'Aftonbladet'.

”Υπάρχει μια 100% αύξηση του αριθμού κάθε χρόνο”, δήλωσε η Frisén.
”Όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι και περισσότερα παιδιά, έρχονται σε πολύ νεαρή ηλικία. Η αύξηση είναι πανομοιότυπη και από την πλευρά των ενηλίκων”, πρόσθεσε.

Η χώρα έχει 6 κλινικές για ανθρώπους που αναζητούν την έρευνα φύλων. Η συνολική αύξηση του αριθμού των ανθρώπων, που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν σε ...λάθος σώμα (!!!) δείχνει μια “μεγαλύτερη διαφάνεια” στη Σουηδική κοινωνία, είπε η Cecilia Dhejne, επικεφαλής της ομάδος ερεύνης της ταυτότητος φύλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο 'Karolinska'.

Η Dhejne προειδοποίησε, ωστόσο, ότι οι πόροι του τομέως της υγείας έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί. “Το πρόβλημα στη Σουηδία είναι, ότι υπάρχει μια μεγάλη ουρά για ανθρώπους, τόσο για την έναρξη ερεύνης για την ταυτότητα του φύλου τους όσο και για τα διάφορα στάδια της θεραπείας σε όλη τη χώρα. Είναι ανησυχητικό.”

Αποτέλεσμα εικόνας για swedish gay

Στο μεταξύ το Αμερικανικό Κολλέγιο Παιδιάτρων έχει καλέσει επαγγελματίες υγείας και νομοθέτες να καταργήσουν όλες τις πολιτικές που επηρεάζουν τα παιδιά να “αποδεχθούν ως φυσιολογική” μια ζωή “χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου.”

“Το να επηρεάζεις τα παιδιά στο να πιστεύουν ότι μια ζωή χημικής και χειρουργικής πλαστοπροσωπίας του αντίθετου φύλου είναι φυσιολογικό και υγιεινό, είναι κακοποίηση παιδιών”, είπε η ομάδα σε μια ανοικτή επιστολή.

”Το να εγκρίνεις την ασυμφωνία μεταξύ των φύλων, ως φυσιολογική μέσω δημόσιας εκπαιδεύσεως και νομικών πολιτικών, θα μπερδέψει τα παιδιά και τους γονείς, οδηγώντας περισσότερα παιδιά να παρουσιαστούν σε «κλινικές φύλων», όπου θα τους δοθούν φάρμακα αποκλεισμού της εφηβείας”, ανέφερε η δήλωση. 
Αυτό σε αντάλλαγμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε “περιττό χειρουργικό ακρωτηριασμό υγιών τμημάτων του σώματος τους ως νέοι ενήλικες.”

Η θεωρία του ”κοινωνικού φύλου” που ενδεχομένως επηρεάζει τα παιδιά καθώς διδάσκει αυτή καθαυτή την αλλαγή στο αντίθετο φύλο ως φυσιολογική χωρίς καν κάποια βιολογική αιτία, υιοθετήθηκε και από την Ελληνική κυβέρνηση και έχει περάσει στην διδασκαλία της θεματικής εβδομάδας καθώς και στην αναμενόμενη ”σεξουαλική αγωγή” για τα σχολεία.

[Από offtherecord
Πηγή πληροφοριών:

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!