Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ... ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΞΕΝΗ 'ΜΚΟ', ΚΑΝΕΙ "ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ (;;;) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ ΣΕ "ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"!


Αποτέλεσμα εικόνας για save the children logoΑποτέλεσμα εικόνας για save the children logo

(ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (ξενόφερτοι) ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΔΙΟΛΟΥ, ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, "ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ" ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! 'ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΒΡΩΜΕΡΟΙ & ΑΘΛΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...)
Ανησυχητική η αύξηση των περιστατικών αυτοτραυματισμού, επιθετικότητος, άγχους και καταθλίψεως στα παιδιά προσφύγων και μεταναστών, επισημαίνει η ξένη 'ΜΚΟ' «Save the Children», σε έκθεσή της.... 
Αποτέλεσμα εικόνας για save the children logo

Η έκθεση αναφέρεται στις ...κακές συνθήκες παραμονής στα ελληνικά νησιά, ως αποτέλεσμα της συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας, και πώς οι συνθήκες αυτές υπονομεύουν την ψυχική υγεία και την γενική ευημερία των παιδιών. 
Τα περιστατικά αυτοτραυματισμού παιδιών ηλικίας ακόμα και 9 ετών αυξάνονται, ενώ άλλα έχουν επιχειρήσει απόπειρα αυτοκτονίας. 

Σε μία περίπτωση, το παιδί ισχυρίστηκε ότι βιντεοσκόπησε το γεγονός, ως απάντηση σε άλλα παιδιά που είδε να κάνουν το ίδιο. Επίσης, η έκθεση αναφέρει απότομη αύξηση της χρήσεως ναρκωτικών και αλκοόλ από τους έφηβους στα κέντρα φιλοξενίας, προκειμένου να ξεφύγουν από την επώδυνη πραγματικότητα. 

Ο Μπαμπάκ, ένας πρόσφυγας που είδε μαζί με τον 12χρονο γιο του την φωτιά να καταστρέφει τμήμα του καταυλισμού όπου έμεναν στη Χίο, περιγράφει ότι ο γιος του «είναι πολύ τρομοκρατημένος. 
Από τότε που κάηκε το κέντρο, δεν ...κοιμάται καλά και βλέπει εφιάλτες. Τα ίδια συμπτώματα έχω και εγώ. Κανείς δεν θέλει να ζει σε τέτοιες συνθήκες. Μισώ τον εαυτό μου και την Ευρώπη»! 
(ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ...ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕΣ ΕΔΩ; 

ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ, ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΛΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ" ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ..."ΜΙΣΕΙΣ";;;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;;;

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ - ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΕΣ - 'ΜΚΟ' ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ;)

Κάποιες οικογένειες διηγούνται, ότι φοβούνται να αφήσουν τα παιδιά τους να παίξουν μακριά από τις σκηνές, γιατί άνθρωποι (;) θα μπορούσαν να τα κακοποιήσουν, ή να τα βλάψουν. 
Μέλη του προσωπικού της ΜΚΟ, έχουν επίσης αναφέρει ότι κάποια ασυνόδευτα παιδιά κοιμούνται σε βάρδιες για να προσπαθήσουν να παραμείνουν ασφαλή, ενώ παιδιά μόνα τους έχουν εξαφανιστεί και φύγει από το νησί με διακινητές, ή μεμονωμένα. 

Οι ομάδες πεδίου της «Save the Children» βλέπουν μια "ανησυχητική επιδείνωση" στην ψυχική υγεία των παιδιών και φοβούνται ότι μια γενιά νεαρών αγοριών και κοριτσιών, αναπτύσσει μακροπρόθεσμα ζητήματα, όπως η μείζων κατάθλιψη, το άγχος του αποχωρισμού και το μετατραυματικό στρες, όπως και συναφή σωματικά συμπτώματα, μεταξύ των οποίων οι καρδιακές νόσοι και ο διαβήτης. 

Όπως αναφέρει η οργάνωση, «πολλά από τα παιδιά έχουν ξεφύγει από τον πόλεμο και τις συγκρούσεις για να καταλήξουν σε κέντρα φιλοξενίας, που κάποια από αυτά τα αποκαλούν "κόλαση" λέγοντας ότι αισθάνονται περισσότερο ζώα παρά άνθρωποι. 
Εάν οι συνθήκες ζωής τους παραμείνουν αμετάβλητες, θα καταλήξουμε με μια γενιά παιδιών που σκέφτονται ότι η βία είναι φυσιολογική».

Σχετική εικόνα
ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ; ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΛΟΙΑ, ΣΤΗΝ 'ΜΚΟ';;; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΕ "ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ" ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΑΓΓΛΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΑΣ ΕΔΡΑ; Ε;
ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΧΑ, ΟΙ ..."ΠΟΡΟΙ";
ΜΑ, ΔΕΝ "ΔΗΛΩΝΕΤΕ" ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΩΣ ΕΤΗΣΙΟ
ΚΥΚΛΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΑ ...2.000.000.000 $ ;;;
ΠΟΥ ΝΑ TA ΒΡΕΙ ΑΥΤΑ, Η ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ
ΕΛΛΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ
ΤΗΣ MKO 'SAVE THE CHILDREN'?
["IΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Η έρευνα, ωστόσο, δείχνει, συνεχίζει η οργάνωση, «ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο επιστροφής και όσο πιο σύντομα ξεκινήσουμε να τα βοηθάμε, τόσο πιο γρήγορα τα παιδιά θα ανακάμψουν». 

Αποτέλεσμα εικόνας για save the children

Η ΜΚΟ ζητάει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ελληνική κυβέρνηση να λάβουν άμεσα (!) δράση, ώστε να τερματισθεί «η παράνομη και αδικαιολόγητη κράτηση των παιδιών προσφύγων και μεταναστών», καθώς και να   α π ο σ υ μ φ ο ρ η θ ο ύ ν   τα νησιά και να μετακινηθούν (ΠΟΥ; ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ "ΘΕΛΕΤΕ"; ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; ΠΟΥ "ΚΑΝΕΤΕ ΚΕΦΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ;;;) τα παιδιά και οι οικογένειες σε ΑΣΦΑΛΕΣ περιβάλλον....

Επίσης, ζητά να μεταφερθούν ΑΜΕΣΑ (!) τα παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα σε μέρη, όπου θα έχουν εξειδικευμένη φροντίδα και υποστήριξη...

ΑΜΠΕ

[ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 'ΙΣΧΥΣ' : ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ, ΑΝ Η ΣΑΡΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! 
ΤΟΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΑΝΘΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΟΥΛΩΘΟΥΝ. 
ΝΑΙ, ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ. 
ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ;]

ΣΧΟΛΙΟ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV':  Μ Ε Ρ Ι Κ Ε Σ   ΑΠΟΡΙΕΣ...
-ΠΟΣΟ "ΠΟΛΥ" ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ "ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ; 
-ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΞΑΠΛΩΜΕΝΗΣ ΜΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΣΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΙ 'ΣΕΡ';;; 
-ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο 'ΣΕΡ' ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ 'ΠΑΡΕΪΤΣΑ' ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΚΑΡΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΚΟ;
-ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ...ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ 'ΜΚΟ';;;
-ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ..."ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ" ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ(!) ΣΕ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΑΥΤΗ;
-ΕΧΕΙ ΤΑΧΑ "ΑΝΑΓΚΗ" ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ, ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ" ΑΝΕΤΩΣ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;

Σχετική εικόνα
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ;
http://www.truthcontrol.com/pictures/save-children-charity-masonic ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ "ΣΥΝΔΕΣΗ"; ΚΑΠΟΙΑ "ΣΥΝΑΦΕΙΑ"; ΦΑΙΝΕΤΑΙ ENTEΛΩΣ ..."ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ"...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

1 σχόλιο:

  1. Τέτοιου τύπου ΜΚΟ που διασυνδέονται και συναλλάσσονται με την παγκόσμια ελίτ (ειδικό με το αγγλικό στέμμα)εξυπηρετώντας τις ποικίλες διαστροφές της είναι συνήθως μπλεγμένες στην παράνομη διακίνηση γυναικών και παιδιών ως σκλάβων. Γενικά χρησιμοποιούνται ως κάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων. Όταν βλέπουμε ΜΚΟ οι οποίες χρηματοδοτούνται αδρά και ισχυρίζονται ότι προστατεύουν συγκεκριμένες ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως για παράδειγμα τα παιδιά είναι σχεδόν σίγουρο ότι παράλληλα τις εκμεταλλεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!