Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ που παίζουν 'κορώνα-γράμματα' την υγεία τους : Κρούσματα ψ ώ ρ α ς (!) και η π α τ ί τ ι δ ο ς απο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! (Που ..."φύτρωσαν" στους Παξούς!!!)

..."ΕΛΑΤΕ", "ΠΕΡΑΣΤΕ", ΜΗΝ ..."ΣΠΡΩΧΝΕΣΘΕ", ΟΛΟΙ ..."ΧΩΡΑΤΕ"...

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ που - θε - νά ΑΥΤΑ τα στοιχεία....
Οι καταγγελίες προέρχονται απο τον πατραϊκό Τύπο και τα τοπικά ιστολόγια και είναι εξόχως ανησυχητικά. Στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων του νομού Αχαΐας, βρίσκονται και παραμένουν τις τελευταίες ημέρες 113 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που είχαν εντοπισθεί κοντά στους ...Παξούς! (Κάτω απο την Κέρκυρα !!!)


Αποτέλεσμα εικόνας για παξοι χαρτης
Σχετική εικόνα

Γιά όσους τυχόν είναι μάλλον "αδύνατοι" στο μάθημα της ελληνικής Γεωγραφίας, να υπογραμμίσουμε πώς οι Παξοί, είναι στο Ιόνιο Πέλαγος! 

Αποτέλεσμα εικόνας για παξοι χαρτης

Διότι τελευταίως "παίζεται" ένα ίσως 'ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ' παιχνίδι με τους "αφικνούμενους", αντί στο Αιγαίο, τώρα και στο Ιόνιο Πέλαγος! Και ποιός όμως να ..."ιδρώσει" απο τους κρατούντες ; Ο ...κανένας;

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρομετανάστες

Με βάση τις καταγγελίες των αστυνομικών του νομού, οι λαθρομετανάστες κρατούνται σε αστυνομικά τμήματα των Πατρών, του Αιγίου και της Κ.Αχαΐας, όπου όπως είναι επόμενο στερούνται καταλλήλων υποδομών.

Οι άνδρες της αστυνομίας εκφράζουν τις ζωηρότατες ανησυχίες τους, ενώ σε επιστολή τους προς τους αξιωματικούς των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διευθύνσεως, αλλά και προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, τονίζουν:

Σχετική εικόνα

"Οι εν λόγω μετανάστες εκτός του ότι είναι περισσότεροι απο την δυναμικότητα των κρατητηρίων, τα οποία ΔΕΝ διαθέτουν και υποδομές για την προβλεπόμενη φύλαξή τους, παρατηρήθηκε το φαινόμενο όπως μας καταγγέλθηκε, πολλοί απο αυτούς να πάσχουν απο την μεταδοτική ασθένεια της ΨΩΡΑΣ και της  η π α τ ί τ ι δ ο ς !

Αποτέλεσμα εικόνας για υγειονομικές μάσκες

Μετά τα ανωτέρω αναμένουμε να ληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες ώστε το σύνολο των μεταναστών να μεταφερθεί σε προβλεπόμενες υποδομές, να τους χορηγηθεί ιατρική και φαρμακευτική φροντίδα και να γίνει απολύμανση στους χώρους κρατήσεων που φιλοξενήθηκαν(...) κατά εφαρμογή του Π.Δ. 45/2008 περί "Μέτρων υγιεινής και ασφαλείας ενστόλου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας" καταλήγει η επιστολή...

Ασφαλώς είναι γνωστή η θλιβερή 'επωδός', πώς όποιος διανοηθεί και τολμήσει να πεί ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, τάχιστα αποκαλείται "ρατσιστής" απο το σύνολο του ψευδο-προοδευτικού ΚΗΦΗΝΑΡΙΟΥ που μας κυβερνά και έχει βάλει προτεραιότητα - 'μιά ζωή' - στους κάθε είδος και τύπο αλλοδαπούς, ΠΑΡΑ στους Έλληνες!

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!