Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ο ...ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ! Καί άφησε το διαμέρισμα, τα μετρητά και τον ...χρυσό στο ...ΚΚΕ! Η ΧΗΡΑ του; Στον δρόμο!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπασ ρόλεξ

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μάλλον αυτή ιστορία, διαδραματίστηκε στην Πάτρα. 
Σύμφωνα με 'ρεπορτάζ' του 'patratora.gr' γέροντας κομμουνιστής αποχαιρέτησε τον μάταιο τούτο κόσμο, αλλά άφησε όλα του τα υπάρχοντα στο δήθεν & τάχα …"τιμημένο" ΚΚΕ ! 
Μιλάμε τώρα για ένα διαμέρισμα, καταθέσεις σε τράπεζες και ...χρυσές λίρες*! (Μά, γιά σταθείτε ένα λεπτό, απο πότε οι κομμουνιστές "μαζεύουν" χρυσό; Δεν θα έπρεπε να ήταν στην διάθεση του ..."λαού"; ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; Αυτή δεν είναι αποκλειστικώς ...καπιταλιστική & αρρωστημένη συνήθεια;;;)



Αποτέλεσμα εικόνας για κουτσούμπασ ρόλεξ

Σχετική εικόνα

Κι ενώ συγγενείς είχαν πάρει στο σπίτι τους την χήρα του (παιδιά δεν υπήρχαν από το γάμο), πιστεύοντας πως θα είναι οι ...κληρονόμοι (μιας και «πρόσεχαν» τον γέροντα όσο ήταν εν ζωή), έμειναν  σ ύ ξ υ λ ο ι   μόλις άνοιξε η διαθήκη και έστειλαν την χήρα από κει που’ ρθε, δηλαδή στο διαμέρισμα που κληρονομεί το… "τιμημένο" κόμμα 'του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ' κατά την παλαιοτάτην ρήσιν του μακαρίτου 'Γέρου' ήτοι Γεωργίου Παπανδρέου! 
Και την βλέπουμε την ΑΤΥΧΗ ΓΙΑΓΙΑ, σύντομα να καταλήγει στο δρόμο!

Αποτέλεσμα εικόνας για σφυροδρέπανο

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, από τις κληρονομιές, το… "τιμημένο" έχει στην κατοχή του ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ανά την Ελλάδα και οι… κακές γλώσσες λένε, (εμείς δεν παίρνουμε και όρκο), πως είναι ο δεύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων στην χώρα, μετά από την Εκκλησία!

Μάλιστα, οι παραδόπιστοι 'κουκουέδες' έχουν ανοίξει μέχρι και «Ίδρυμα Περιθάλψεως Ηλικιωμένων Αγωνιστών» (κομμουνιστικό γηροκομείο δηλαδή!), στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, για να μην τους ξεφύγει ούτε ...μία κληρονομιά!

(Υ.Γ.): Αλήθεια ρέ παιδιά, εδώ που τα λέμε μεταξύ μας, πληρώνει άρα γε ΕΝΦΙΑ το… "τιμημένο", για τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ακίνητα που κατέχει; 
Πληρώνουν μωρέ οι… αγωνιστές;

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσές λίρες αγγλίας

[*Λέτε αυτός ο χρυσός, να είναι απο ΕΚΕΙΝΟΥΣ τους βαθιά θαμμένους ντενεκέδες της Κατοχικής περιόδου, που τους γέμιζαν 'τίγκα' με αγγλικές λίρες οι δολοφόνοι κατσαπλιάδες του ΕΑΜ - που τους τις σκορπούσαν τα αεροπλάνα της 'RAF' - πρίν την κοπανίσουν στην Σοβιετία και την Α.Ευρώπη και επιστρέφοντας μετά το 1977 απο το παραπέτασμα, πήγαν, έσκαψαν στις ρίζες των δένδρων και κάτω απο βράχους και τις πήραν; ΛΕΤΕ;]

(Ορισμένα στοιχεία απο το ιστολόγιο 'αντιπληροφόρηση')
"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!