Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΕΥΓΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ! ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ !!! Μέ δικαστική απόφαση κιόλας!


Σχετική εικόνα

ἡ Ῥωσσία τοῦ Ποῦτιν μέ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ καί καλά νέα : 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Σχετική εικόνα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ,  ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ!








Υπόμνημα για την απαγόρευση της λειτουργίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη χώρα, κατέθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας, στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Οι αρχές μάλιστα ζητούν, να αναγνωριστεί η θρησκευτική αίρεση ως «εξτρεμιστική οργάνωση».

Οκτώ περιφέρειες της Ρωσίας, ήδη έχουν απαγορεύσει σε μέλη της αιρέσεως, να λειτουργούν ενώ έχει επίσης απαγορευθεί και η κυκλοφορία 80 βιβλίων σχετικών με την αίρεση.

Σχετική εικόνα

Ωστόσο, η τελευταία αυτή απόφαση του υπουργείου έχει στόχο, να περιορίσει τη δράση του κεντρικού πυρήνα των Μαρτύρων του Ιεχωβά που εδρεύει στην Αγία Πετρούπολη, τον οποίο από τις αρχές του 2016 οι αρχές είχαν προειδοποιήσει, να σταματήσει την όποια «εξτρεμιστική δραστηριότητα».

Η αίρεση άσκησε έφεση στην απόφαση, η οποία απορρίφθηκε τον Ιανουάριο του 2017.

Οι ρωσικές αρχές εστιάζουν τη δράση τους στη λογοτεχνία και τα βιβλία της αιρέσεως, αφού, όπως αναφέρουν, παραβιάζει το ρωσικό νόμο, καθώς «απεικονίζει τις άλλες θρησκείες με αρνητική χροιά», ή επιχειρεί να πείσει τους άνδρες της χώρας, να αποφύγουν τη στρατιωτική τους θητεία. ( ...'Ωστε ΠΑΙΖΕΙ έναν ορισμένο "ρόλο" η συγκεκριμένη ΑΙΡΕΣΗ, όπως και άλλες αιρέσεις, αποδομώντας και καταστρέφοντας τα Έθνη-κράτη! Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ, δεν γίνεται δεκαετίες και ΕΔΩ;;;)

Η απαγόρευση αυτή, εφόσον τεθεί σε ισχύ, θα εμποδίσει 175.000 Μάρτυρες του Ιεχωβά, να συναντώνται και να διανέμουν τα βιβλία τους νόμιμα.

[Πηγή: http://ingossip.gr/lifestyle/665257-rosia-na-anagnoristoun-os-extremistiki-organosi-i-martires-tou-iechova#sthash.uWphXi3P.dpuf]

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στους Ρώσους οι οποίοι φαίνεται ότι διοικούνται από πραγματική ρωσική ηγεσία που νοιάζεται για τα συμφέροντα του λαού της και τα διαφυλάττει.Όχι σαν κι εμάς που προχθές περνούσα από έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο όπου είχαν κατασκηνώσει Ιεχωβάδες με πλακάτ ανά χείρας αμφισβητώντας το αν υπήρχε ο Ιησούς Χριστός ως πρόσωπο πέραν βέβαια της θεϊκής του υπόστασης που αυτό ούτως ή άλλως το απορρίπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΚΑΠΟΤΕ, ΠΡΟ ΤΟΥ 1974, ΜΟΛΙΣ ΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ...ΣΗΚΩΤΟΥΣ!ΚΑΠΟΤΕ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ; ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ; ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ; ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΑΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΥΧΗ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ" ΚΑΝΕΙΣ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΩΣ ΤΕ...
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΤΑΡΑΞΕΙ" ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΞΩ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ...""ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ"" ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!!!!
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ, Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ "ΞΕΜΕΙΝΕΙ" ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!