Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΑΠΛΩΣ ΝΤΡΟΠΗ, Ή (μήπως) εντελώς ...Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α ;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για survivor greece 2017

(OI "ΞΥΠΝΙΟΙ" ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ..."ΛΑΠΑΔΕΣ"!!!)
Παρατηρώντας προ ημερών, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, η ματιά μας έπεσε στο κύριο θέμα της ‘Εφημερίδος των Συντακτών’. 
Τίτλος του: Τηλε-καννιβαλισμός. Διαβάζουμε την πρώτη φράση: ‘Το δόγμα «καμμιά ξεφτίλα δεν είναι ντροπή» κυριαρχεί στο 'ριάλιτι σόου' ‘Survivor’, που παρακολουθούν καθηλωμένοι (!) στους καναπέδες τους οι τηλεθεατές’...
 Αποτέλεσμα εικόνας για survivor greece 2017

Αναζητώντας τη σχετική είδηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδος πληροφορηθήκαμε,  ότι τα εγχώρια κανάλια έχουν αγοράσει τα δικαιώματα για τηλεοπτικά 'σόου' αναδείξεως ταλέντων και άλλα ‘ριάλιτι’ (όπως το παραπάνω) από ...Τούρκο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ, που θεωρείται «αγαπημένο παιδί» της κυβερνήσεως - δηλαδή δικτατορίας -  Ερντογάν, και ανέβασαν έτσι την τηλεθέασή τους στα ύψη! 
Σε καιρό κρίσεως, ιδού επιτυχημένες επενδύσεις!

Δυο σκέψεις κάνω με αφορμή τα προηγούμενα. Πρώτον, το ‘δόγμα’ «Καμμιά ΞΕΦΤΙΛΑ δεν είναι ντροπή» φαίνεται να κυριαρχεί όχι μόνο στον τηλεκόσμο, αλλά και στην πραγματική ζωή, δυστυχώς. 
Και δεύτερον, με τα λεφτά που πάντα... υπάρχουν, ταΐζουμε τις επιχειρήσεις των ...‘απέναντι’!!!
 
Πώς το έλεγαν οι μαρξιστές και ο Λένιν ; 
«Οι καπιταλιστές θα μας δώσουν οι ίδιοι το σχοινί, που θα τους κρεμάσουμε». 

Μήπως κάποιοι σύγχρονοι έλληνες (ντρέπομαι να τους γράψω με κεφαλαίο) κάνουν το ίδιο με τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ παιδιά του παρανοϊκού - επιεικώς - ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ; 

Αυτή και αν είναι  ξ ε φ τ ί λ α!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!