Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

"ΩΡΑΙΑ"... Η μεγαλύτερη τουρκοφυλλάδα (η 'Χουριέτ') ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τον Κατρούγκαλο!!! Σάς ...άρεσε;;;;

ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ...ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ !
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ !
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ...ΕΥΘΙΞΙΑ!
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ
ΑΝ ΚΑΙ EMΦΑΝΩΣ ...ΨΙΛΟΝΥΣΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ, ΕΧΕΙ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ", ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΤΙΤΛΟ, ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ,
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ...
(ΟΧΙ, Η ΕΛΛΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΔΙΟΛΟΥ!)
ΟΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ..."ΦΤΥΝΟΥΝ"  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (;)
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ 'τΣΙΡΙΖΑ'...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


(ΚΑΝΟΥΝ ...'ΠΑΡΤΥ' ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ "ΓΚΑΦΑ" - ή μήπως κάτι "άλλο";;; - κάποιου θλιβερού υπουργίσκου "μας", που "έβαλε πλάτες" υπέρ του Ερντογάν!!! ΤΕΤΟΙΟ "ΕΙΔΟΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΝΑΙ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για χουριέτ


Αποτέλεσμα εικόνας για χουριέτ

Η «ναυαρχίδα» του τουρκικού κατεστημένου η γνωστή μας 'Hürriyet' σημειώνει: «Ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργος Κατρούγκαλος, στήριξε την Τουρκία, δηλώνοντας στις 13 Μαρτίου, «Δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις των άλλων χωρών, αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι ότι αυτές οι συναντήσεις μπορεί να γίνονται. Έχουν γίνει και στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας». 

Αποτέλεσμα εικόνας για χουριέτ

Βέβαια, οι Τούρκοι της Ολλανδίας, Α Ν Ο Η Τ Ε "ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΙΟΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ" Γιωργάκη, είναι Τούρκοι πολίτες που ψηφίζουν στην Τουρκιά, ενώ οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες που ψηφίζουν στην Ελλάδα, αλλά αυτή η… μικρή λεπτομέρεια διέφυγε από τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ και ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΩΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ γραικύλλους των Αθηνών!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!