Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Έγινε το Ετήσιο Μνημόσυνο των Βασιλέων Παύλου και Φρειδερίκης, στα Ανάκτορα Τατοΐου.


IMG_3815

Επειδή αποτελεί μέρος της προσφάτου Ελληνικής Ιστορίας, θα αναφέρουμε πώς την Τετάρτη 15η Μαρτίου, έγινε το ετήσιο Τρισάγιο επί των τάφων των Βασιλέων Παύλου & Φρειδερίκης, στο Τατόϊ, που τέλεσε ο Μακ.Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος Β΄, με την συμμετοχή των Σεβ.Μητροπολιτών Ιλίου κ.Αθηναγόρα, Σύρου, Τήνου κ.Δωροθεόυ Β΄ και Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.Νικολάου.

Αποτέλεσμα εικόνας για μνημόσυνο των Βασιλέων Παύλου & Φρειδερίκης


IMG_3839
ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ & ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ,
ΗΤΑΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ. Ο ΝΥΝ ΒΑΣΙΛΕΥΣ
ΦΕΛΙΠΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ.

IMG_3808

Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία συνοδευότουσαν απο τον πρεσβύτερο υιό τους πρίγκηπα Παύλο, την πριγκίπισσα Ειρήνη και την πριγκίπισσα Τατιάνα, ενώ συμμετείχαν όπως κάθε χρόνο και συνεργάτες των αειμνήστων Βασιλέων.

IMG_3726

Εμφανέστατα καταβεβλημένος φαινόταν ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, ο οποίος χρησιμοποιεί απο αρκετό καιρό μπαστούνι για να υποβαστάζεται.  
Σε όλη την διάρκεια του μνημοσύνου, τον στήριζαν ο υιός του και η σύζυγός του.
Είναι ..."φυσικό", πώς η συντριπτική πλειονότης των λεγομένων μέσων "ενημερώσεως", φρόντισε να "παρακάμψει" το γεγονός...

Σχετική εικόναΑποτέλεσμα εικόνας για Βασιλεύς Παύλος σε προσκύνημα

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!