Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! (Ενώ άν ήταν "φουκαριάρικα προσφυγόπουλα" θα είχαν τα ΠΑΝΤΑ!)



Σέ ένα ενδεικτικό της ΘΛΙΒΕΡΗΣ καταστάσεως που επικρατεί στην Ελλάδα των Μνημονίων συμπέρασμα, κατέληξε έρευνα της 'UNICEF' για τις ΚΑΚΙΣΤΕΣ συνθήκες διαβιώσεως των παιδιών στην πατρίδα μας...
Η έρευνα έγινε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.) και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σχεδόν τα ...μισά παιδιά στην Ελλάδα (αυτό σημαίνει το 45%), στερούνται βασικών αγαθών και υπηρεσιών! Δεύτερη αλλά πολύ πίσω από την… πρωταθλήτρια Ελλάδα, είναι η γειτονική Ιταλία, με 24,6%.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για πεινα και φτωχεια

Η έκθεση έχει αξιοποιήσει στοιχεία των πιο πρόσφατων ερευνών της ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat (2009-2015) και καταλήγει ...
ότι περίπου μισό εκατομμύριο παιδιών (!) στην Ελλάδα, ζουν σε φτωχές οικογένειες, διαχρονικά από το 2009 έως το 2014, με βάση το δείκτη της σχετικής φτώχειας.

Αποτέλεσμα εικόνας για πεινα και φτωχεια

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπ’όψιν ένα διαχρονικά σταθερό όριο φτώχειας, από το 2007, παρατηρείται μια δραματική αύξηση της παιδικής φτώχειας από το 22,6% το 2008, στο 55,1% το 2014.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα δυσάρεστα στα δικά μας παιδιά, η ψευδο-προοδευτική & "πονετική" αριστεράντζα «κ α ί γ ε τ α ι» για τα λεγόμενα «προσφυγόπουλα»!

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!