Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΜΟΝΑ; ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (και κραυγαλέα) σ τ η μ έ ν ο, μπορεί να γίνει;


ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ "ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ" ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΧΘΗ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ (πάρτε το α π ό φ α σ η ανεγκέφαλοι!) ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;;;


(ΤΟ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ - άνευ πατρίδος - ΘΛΙΒΕΡΟ συριζο-ΔΙΔΥΜΟ ΦΙΛΗΣ-ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ;)
Έλαβε χώρα η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, χθές Παρασκευή 24η Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.
_MG_1452

Στην παρέλαση συμμετέχουν τα σχολεία της Α' Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού, η ομάδα των Special Olympics ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.

Ξεχωριστή, ή καλύτερα ...'καρα'-στημένη, η "επαναλαμβανόμενη" παρουσία (έτσι "α π α ι τ ε ί" ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ το σύστημα της αυτοκαταστροφικής παραλύσεως - αλλοιώσεως - ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ  της πατρίδος μας;) αυτή της σημαιοφόρου μαθητρίας από το ...μεσαιωνικό ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ που παρέλασε φορώντας  μ α ν τ ί λ α !

Η όμορφη αστυνομικός που εντυπωσίασε στην παρέλαση
ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΗΝ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΨΑΝ"
ΟΙ 3 ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ
(ΜΑΝΤΗΛΟ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΕΝΟ) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ....


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!