Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ..."ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ" ΚΟΥΒΑΣ! ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ 'ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ' ΓΙΑ ΑΥΤΑ! ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ!




(ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΒΑ ΤΟΥ ...ΑΠΟΤΡΕΦΡΟΘΕΝΤΟΣ 'ΚΟΜΜΑΝΤΑΝΤΕ' ΦΙΝΤΕΛ! ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 200 (!) ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!
Σχετική εικόνα
OXI, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑKIA!
ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑ-ΤΕΡ-ΓΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΓΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ
ΚΑΘΕΣΤΩΣ, "ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ" ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ
(θλιβεροί) "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ"...
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΑΚΟΥΝ ΤΑ "ΒΛΗΤΑ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ; ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ...)
Ο Αφρο-Κουβανός πολιτικός κρατούμενος Hamell Santiago Más Hernández, ο οποίος ήταν μόλις 45 ετών, πέθανε την περασμένη Παρασκευή στην απάνθρωπη φυλακή Combinado del Este της Αβάνας. 
Ήταν πίσω από τα κάγκελα μετά τη σύλληψή του, στις 3 Ιουνίου και ήταν ακόμη εν αναμονή της ...δίκης.

Σχετική εικόνα
AΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ..."ΚΑΛΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ" ΦΥΛΑΚΕΣ - ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΣΤΡΟ...



Ήταν μέλος της Πατριωτικής Ενώσεως της Κούβας ('Unión Patriótica de Cuba ή Unpacu'), μιας ομάδος που εργάζεται για την ειρηνική μετάβαση στην δημοκρατία και ΦΕΡΕΤΑΙ να πέθανε από ....«καρδιακή προσβολή»! Ήταν ΥΓΙΗΣ όταν συνελήφθη τον Ιούνιο...


Ο José Daniel Ferrer, κορυφαίος Κουβανός αντιφρονών ο οποίος είναι επίσης μέλος της 'UNPACU', είπε στο 'ABC Spain', ότι ο θάνατος του αντιφρονούντος μπορεί να αποδοθεί στις «δύσκολες συνθήκες που επικρατούν μέσα στις φυλακές και στην έλλειψη ιατρικής φροντίδος».

Αποτέλεσμα εικόνας για PRISON IN CUBA

Σύμφωνα με τον Ferrer, ο φυλακισμένος Hamell «ήταν άρρωστος, πολύ αδύνατος και δεν λάμβανε καμμία ιατρική φροντίδα». 

Αποτέλεσμα εικόνας για PRISON IN CUBA

Ο Ferrer, δήλωσε, επίσης, ότι στην φυλακή Combinado del Este οι κρατούμενοι μαστίζονται από ένα «συνεχές άγχος» λόγω «συνωστισμού, σωματικής και λεκτικής βίας και κακής διατροφής».


Ο Hamell Más Hernández συνελήφθη στις 3 Ιουνίου, μαζί με έναν άλλον ακτιβιστή της UNPACU, τον Alberto VallePérez, καθώς περπατούσαν μέσα από Παλιά Αβάνα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχαν λάβει μέρος σε μια ειρηνική διαμαρτυρία στην πόλη. Και οι δύο άνδρες κατηγορούνται για τα εγκλήματα της «ασέβειας» και της «διατάραξης της δημόσιας τάξης».


Η επικοινωνία του Hamell με τους δικούς του, είχε περιοριστεί σοβαρά πριν το θάνατό του, λέει ο Ferrer. «Αυτοί [οι καθεστωτικές αρχές του Κάστρο] ακύρωναν τις γραμμές του κινητού μας, ή μας έπαιρναν τα τηλέφωνα, έτσι ώστε να μην μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας, ή με τον έξω κόσμο».

[ΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ; "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ"....]

Αποτέλεσμα εικόνας για PRISON IN CUBA
ΙΔΟΥ, Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ  Κ Α Τ Ε Ρ Γ Α!
ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ...ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, Ε;
Ε, ΑLEXIS?
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Η σύζυγός του Hamell, Mildred de la Caridad Reyes, είπε ότι ήταν σε θέση να τον επισκεφθεί πριν από μερικές ημέρες και ότι είχε μια λοίμωξη των νεφρών και «ήταν πολύ αδύνατος και είχε χάσει σχεδόν 35 κιλά κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες», ενώ μέχρι τότε δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα με τα νεφρά». «Οι συνθήκες υγιεινής στη φυλακή είναι τρομερές», είπε, «και κανείς δεν μπορεί ακόμη ούτε νερό να πίνει εκεί».

Σχετική εικόνα
ALEXIS, ΕΙΔΕΣ ΤΙ "ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ", ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ
ΟΙ "MONTEΡΝΕΣ" ΚΟΥΒΑΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ "ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ
ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ" ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ;;;
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ..."ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ" ΜΕΘΟΔΟΥΣ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΣΤΡΟ;
(ΕΜΑΘΕΣ ΜΗΠΩΣ ALEXIS, ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ, ΟΙ ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ 'MARANOS';;; "ΑΥΤΑ" ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ
ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, Ε; ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ;...)
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Η Milfred και ο Hamell ενσαρκώνουν τον κουβανικό εφιάλτη. Σε μια χώρα που έχει επαινεθεί για την ...υγειονομική της περίθαλψή, έχασαν ένα γιο από φυματίωση το 2015. 
Σε μια χώρα που έχει επαινεθεί για την ..."κοινωνική δικαιοσύνη", (ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!) ζούσαν σε ένα κτίριο που κατέρρευσε μερικώς και εκδιώχθηκαν λίγο μετά το θάνατο του γιου τους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για PRISON IN CUBA

Σε μια χώρα που υποβάλλεται σε δήθεν οικονομικές «μεταρρυθμίσεις», ο Hamell και η Mildred κέρδισαν μόλις και μετά βίας τα προς το ζην ως «cuentapropistas» - αυτοαπασχολούμενοι επιχειρηματίες που ασχολούνται με επιχειρήσεις μικρού εισοδήματος στενά ελεγχόμενες από την κυβέρνηση!

Σχετική εικόνα
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ, ΠΟΥ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ... ΟΧΙ,ΟΧΙ, "ΑΥΤΕΣ" ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, "ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ"
ΣΤO ΕΛΛΑΔIΣΤΑΝ !
ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ... (ΚΑΝΟΥΝ 'ΤΖΙΖ' !)
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Σύμφωνα με τον Elizardo Sánchez, ηγέτη της Κουβανικής Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ('Comisión Cubana deDerechos Humanos -Ccdhrn'), υπάρχουν σήμερα πάνω από 100 πολιτικοί κρατούμενοι στις φυλακές της Castrogonia. 
Περίπου 55 από αυτούς ανήκουν στην UNPACU, και 21 από αυτούς είναι από την Αβάνα. Ο Hamell Santiago Más Hernández ήταν ένας από αυτούς...

[Στοιχεία από την ιστοσελίδα του 'κόκκινου ουρανού'/Φωτογραφίες επιλογή της 'ΟδύσσειαςΤV'/"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"]

2 σχόλια:

  1. Ο Άξελ πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά την καταγωγή των Κάστρο καθώς είναι πολύ πιθανό να είναι και συγγενείς αφού οι Μaranos είναι ισπανοεβραίοι και έχω την εντύπωση ότι και ο ''Alexis'' μας από εκεί έλκει την καταγωγή του....
    Να ετοιμαζόμαστε κι εμείς σιγά σιγά για τα νεοφανή κάτεργα που μας ετοιμάζουν οι ουμανιστές τιμητές της κοινωνικής δικαιοσύνης, τα οποία θα είναι σίγουρα πιο καλαίσθητα και προηγμένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καὶ οἱ δικές μας πληροφορίες συνηγοροῦν ὑπὲρ τῶν ὅσων ἀναφέρετε στὸ σχόλιό σας, κυρία Πολίτη.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!