Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Η κ.Θεανώ Φωτίου πήρε εφ΄άπαξ ...70.000 ευρώ (!!!) εντός 'capital controls' και έλεγε στους Έλληνες να τρώνε ...γεμιστά! Ενώ έκοβε ΚΑΙ συντάξεις !!!

ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ "ΛΙΔΩΡΟΥΜΕ" ΕΤΣΙ!
ΑΛΛΩΣ ΤΕ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΟ ...ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ...


Πρώτη φορά αριστερά -Η Θεανώ Φωτίου πήρε εφάπαξ 70.000 ευρώ εντός των capital controls και έλεγε στους Έλληνες να τρώνε γεμιστά ενώ έκοβε συντάξεις (Ντοκουμέντο)

(ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΩΣ ...ΠΑΣΟΚ, ΑΥΤΗ Η ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ  Α Ν Α Ι Σ Θ Η Σ Ι Α  'τΣΙΡΙΖΑ'...)
Την ώρα που πάρα πολλές χιλιάδες Έλληνες συνταξιούχοι, ΔΕΝ έχουν αυτή την δυνατότητα, λόγω των «πενιχρών» δημόσιων οικονομικών, που οδηγούν σε μεγάλες αργοπορίες καταβολής των εφ΄άπαξ, η καλή κυρία με τα ...'γεμιστά', τα "βόλεψε"!

Αποτέλεσμα εικόνας για θεανω φωτιου χουντα
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΑΛΙΟΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ 'τΣΙΡΙΖΑΙΟΙ' ... Ξ Ε Σ Τ Ρ Α Β Ω Θ Ε Ι Τ Ε !


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε σε προσωπικό επίπεδο, η υπουργική θητεία της τέως αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρίας Θεανώ Φωτίου, αφού, πριν αποχωρήσει από την θέση της και εν μέσω 'capital controls', πήρε εφ' άπαξ 70.000 ευρώ!!!


Και αυτό, ενώ χιλιάδες είναι οι Έλληνες συνταξιούχοι, που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, λόγω των «στενεμένων» δημόσιων οικονομικών,  οδηγούν σε μεγάλες αργοπορίες καταβολής των εφ'άπαξ.

Αποτέλεσμα εικόνας για θεανω φωτιου χουντα

Πιο συγκεκριμένα, στις 21 Ιουλίου 2015, υπογράφηκε η απόφαση χορήγησης ασφαλιστικής παροχής από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων στην κυρία Φωτίου και εκδόθηκε το σχετικό χρηματικό ένταλμα, ύψους 69.367,04 ευρώ, μετά τη συνταξιοδότησή της από την θέση της καθηγητρίας της σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 
(Μά, τί παλιο-φαρμακόγλωσσες είστε όλοι σας; Ξέρει τί θα τα κάνει. Θα τα προσθέσει "μαζί" με  τά άλλες 100.000 λίρες Αγγλίας, που έχει σε τράπεζα στο Λονδίνο! Άμ, πώς;)

(ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, εις τους έχοντες μνήμη ...χρυσόψαρου νεο-Έλληνες, ότι η "αριστερή" κυρία Φωτίου, προσελήφθη όχι απλώς επί 'επαράτου' "κακιάς" δεξιάς, αλλά επί "μισητής" επταετίας της στρατιωτικής δικτατορίας, εν σωτηρίω έτει 1972! Όπου την 26χρονη τότε Θεανώ, την "συνέστησε θερμώς" καθηγητής της - όπως έχει γραφεί στον Τύπο - για να λάβει ΜΟΝΙΜΗ θέση...)

Η τέως αναπληρώτρια υπουργός, (που διαθέτει κατά την φορολογική της δήλωση 10 ακίνητα, εκ των οποίων 7 διαμερίσματα, ενώ ένα εξ αυτών είναι στο ..."ταπεινό" Λονδίνο!!!) πρέπει να θεωρεί τον εαυτό της ιδιαίτερα "τυχερό", αφού η καταβολή εφ΄άπαξ έχει «ΠΑΓΩΣΕΙ» από τον περασμένο μήνα, εν αναμονή του νέου μαθηματικού τύπου υπολογισμού του, με τους εκκρεμείς φακέλους μόνο στον τομέα δημοσίων υπαλλήλων να ανέρχονται σε ...31.500 (!) και το συνολικό αριθμό των αναμονών σε όλους τους τομείς Προνοίας, να είναι της τάξεως των 62.000 !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για θεανω φωτιου χουντα

Παράλληλα, ελάχιστα είναι τα εφ' άπαξ που έχουν πληρωθεί από τις αρχές του 2015, ενώ οι καθυστερήσεις ξεπερνούν πολλές φορές τα δύο, τρία ή και τέσσερα χρόνια!

[πηγή ορισμένων στοιχείων http://scoops.gr/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!