Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

O mister MOYZAΛΑΣ και η "αγαπημένη του" ΑΝΗΨΙΑ! Επικεφαλής στο ...'hot spot' Eλληνικού, ΜΑΖΙ με την ...."κολλητή της"!!!!


Αριστερά, η Κατερίνα Μαμώλη ανέλαβε να διαμορφώσει τους χώρους υποδοχής στο γήπεδο του χόκεϊ στο Ελληνικό. Δίπλα, ο Μάριος Καραγιαννάκης, ο οποίος σήμερα είναι συντονιστής στην Αττική. Δεξιά, ο Μαχμού
ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η "AΓΑΠΗΜΕΝΗ" ...ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΤΟΥ κ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ, Η ΚΑΤ.ΜΑΜΩΛΗ. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ"... ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ... Ο κ. ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΜΠΝΤΕΛ ΡΑΣΟΥΛ! ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ;
(ΦΩΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜ.'ΕΘΝΟΣ')
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

(ΩΡΑΙΑ! ΕΚΤΑΚΤΑ! ΑΨΟΓΑ! ΕΝΤΕΛΩΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"...)
Μετά το δημοσίευμα της Κυριακής 12ης Φεβρουαρίου 2017, στο εφημ. «Πρώτο Θέμα», για τις δύο νεαρές κυρίες, που ΛΥΝΟΥΝ και ΔΕΝΟΥΝ στο άτυπο αλλά ...ΧΑΟΤΙΚΟ 'hot-spot' των λαθροπροσφύγων στο Ελληνικό, επιβεβαιώθηιε ότι η μία από αυτές, η 34χρονη Κατερίνα Μαμώλη είναι ανηψιά του πάμπλουτου υπουργού Μετανάστευσης, Γιαννάκη Μουζάλα! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Η κ.ΧΡ.ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ, "ΦΙΛΗ" ΤΗΣ κ.ΜΑΜΩΛΗ... ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ-ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ κ.ΜΟΥΖΑΛΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ
ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ Η ΕΦΗΜ.'ΕΘΝΟΣ' ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ...

Ο οποίος Μουζάλας και την ΔΙΟΡΙΣΕ, πρίν λίγες εβδομάδες διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου(!) προκειμένου να την ανταμείψει για όσα πρόσφερε στους 1.500 ισλαμιστές (Αφγανούς στην πλειοψηφία τους) που έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ εδώ και 20 μήνες (!!!) τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, μετατρέποντας το πανάκριβο αυτό «φιλέτο» της Αττικής, σε μία νέα  - υγειονομική βόμβα και όχι μόνο - Ειδομένη!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ

Όπως αποκαλύπτει η εβδ. εφημ. "Στόχος" για την ίδια την ανεψιά του Μουζάλα, Κατερίνα Μαμώλη, είναι ψυχολόγος, υπήρξε δημοτική σύμβουλος Νέας Σμύρνης και το 2015 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το ...απόκομμα του Στέφανου Τζουμάκα. 

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα


Ο παμπόνηρος Μουζάλας, πρίν την διορίσει υπεύθυνη στο Ελληνικό και κατόπιν την αποσπάσει στο ιδιαίτερο γραφείο του, την είχε στείλει στον Έβρο για να… «ψυχολογήσει» τους εισβολείς λαθροπρόσφυγες! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ

Για τέτοια κοροϊδία μιλάμε. Μάλιστα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, το υπουργείο Μεταναστεύσεως του Μουζάλα, έβγαλε σχετική ανακοίνωση, κατηγορώντας το «Πρώτο Θέμα», ότι επιδίδεται σε «δολοφονίες χαρακτήρων», επιβεβαιώνοντας ότι η Μαμώλη είναι η ...αγαπημένη ανηψιά του Γιαννάκη Μουζάλα!

Η ανεψιά του Μουζάλα, Κατερίνα Μαμώλη με τη σειρά της, έχει διορίσει υπεύθυνη στο Ελληνικό την 26χρονη ...«κολλητή» της Χριστίνα Χρηστίδου, που (σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος») κάνει ό,τι γουστάρει, γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια ακόμη και τον ίδιο τον ανθέλληνα Μουζάλα! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ

Απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών και με προϋπηρεσία στις ...'ΜΚΟ' που χρυσοπληρώνονται για να περιθάλπουν λαθροπρόσφυγες, η μικροκαμωμένη Χριστίνα Χρηστίδου, ξεκίνησε ως απλή εθελόντρια στο Ελληνικό και μέσα σε δύο μήνες κατάφερε να έχει το γενικό πρόσταγμα: Μέσω Δανέζικης 'ΜΚΟ' (;;;) προσφέρει ...διπλό 'κέτερινγκ' στους ισλαμιστές λαθροπρόσφυγες, με αποτέλεσμα αυτοί να πετάνε τόννους φαγητού(!!!) καθημερινά, ενώ χιλιάδες Έλληνες από τους γειτονικούς Δήμους κυριολεκτικά πεινάνε και τρώνε από τα σκουπίδια!

Σχετική εικόνα
ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ" ΚΑΙ "ΕΠΙΜΟΝΟΙ" (ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!) 'ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ', ΤΩΝ ΒΡΑΔΥΝΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΘΛΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΕ-ΤΑ-ΜΕ-ΝΑ ΚΑΙ ΑΘΙΚΤΑ ΦΑΓΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ...ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΑ 'ΧΟΤ ΣΠΟΤΣ', ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ  "ΨΑΧΝΟΥΝ" ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;;;;;;;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ
ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΓΙΑΤΙ  ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ;
["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΑΝΕ ΦΑΓΗΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πρέπει να συμπληρώσουμε, ότι τα όργια των ισλαμιστών που γίνονται καθημερινά στο άτυπο 'hot-spot' του Ελληνικού, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον της Κρατικής Ασφάλειας, της ΕΥΠ αλλά και της ίδιας της 'CIA'...
 
Μάλιστα, η κινητοποίηση των Ελληνικών Αρχών προήλθε από ασφυκτική πίεση των Αμερικανών, που θεωρούν την «Ειδομένη της Αθήνας», ως ιδανικό τόπο για την στρατολόγηση φανατικών Ισλαμιστών από τους Τζιχαντιστές. 

[Πηγή: Εφημ. "Στόχος" 
http://www.stoxos.gr/2017/02/blog-post_7498.html/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!