Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

O ANAIΣΘΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ...ΑΗΔΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩ (!!!) Ο ..."μ ι σ θ ο υ λ ά κ ο ς" των λαθρομεταναστών!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; 
Ξ Υ Π Ν Η Σ Α Τ Ε;
Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ;

Ο ΚΑΡΑ-ΜΕΓΑΛΟ- Α Ν Α Ι Σ Θ Η Τ Ο Σ  ΕΝ ΑΦΑΣΙΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ-ΙΑΤΡΟΣ, ΕΧΕΙ "ΞΕΚΑΡΔΙΣΘΕΙ" ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ) ΚΟΣΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΣΗ,'ΧΙΟΥΜΟΡ' ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ "ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΙΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ"...(Προσέξατε τα λίαν 'σικάτα' μανικετόκουμπα του κυρίου αριστερά;)


Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλας
..."ΤΙΓΚΑ" ΑΠΟ ..."""ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ""", ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ - πολύ χαμογελαστό -  ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ "ΜΑΣ".ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ...ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΥΣ 3 ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...

Συγκεκριμένα, η καταβολή των μετρητών προς λαθρομετανάστες, άρχισε να υλοποιείται ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου και παρέχεται μέσω προπληρωμένων καρτών, που θα ανατροφοδοτούνται κάθε μήνα, με ένα ποσό ...
που υπολογίστηκε με βάση την κάλυψη των βασικών εξόδων στην Ελλάδα (εκτός του ενοικίου/και του ποσού διαμονής), σύμφωνα με τα οριζόμενα κριτήρια που συμφωνήθηκαν από την κυβέρνηση...


Όπως εξ αρχής είχε αναφερθεί στον Τύπο, αυτό το βοήθημα, που υποτίθεται θα υποκαθιστούσε την προσφορά φαγητού στα 'Hot Spot', τελικά γίνεται ΕΠΙΠΛΕΟΝ της παροχής του φαγητού, αφού όπως τονίσει σε ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία, ο μισθός παρέχεται: «ως ανθρωπιστική βοήθεια, να υποστηρίξει μεμονωμένα άτομα και οικογένειες να καλύψουν τις πιο βασικές ανάγκες τους, όπως συμπληρωματικό φαγητό, επικοινωνία, προϊόντα καθαρισμού, συγκοινωνία, ρουχισμό και εκπαιδευτικό υλικό για παιδιά. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλας

Αυτό το πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το μεγαλύτερο μέρος της άμεσης βοήθειας σε είδος, που παρέχονταν μέχρι τώρα στους αιτούντες άσυλο, στα νησιά».

Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλας

Υπογραμμίζεται πώς το ύψος της ενισχύσεως θα εξαρτάται, από την οικογενειακή κατάσταση(...) και θα θα φτάνει έως περίπου 500 ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής το συνολικό ποσό για τους ευρισκόμενους μονάχα στην Χίο, εκτιμάται ότι θα κυμαίνεται από 150.000, έως 200.000 ευρώ μηνιαίως !!!!!!!!!!!!!!!! 

Για αρχή!!!...

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!