Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ! ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ "ΕΧΘΡΟΥΣ"! ΝΑΙ, ΒΡΕ ΝΤΟΝΑΛΝΤ, ΑΛΛΑ "ΙΔΡΩΝΟΥΝ" ΟΛΟΙ "ΑΥΤΟΙ" ;;;

Τραμπ: Τα ΜΜΕ είναι «εχθροί των Αμερικανών»

Νέα επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον των (ψευδο-) μέσων (μή-) ενημερώσεως... Λίγο μετά την άφιξή του στη Φλώριντα, όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο, ο Τραμπ κατέφυγε στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτυώσεως για να επιτεθεί στον αγαπημένο του στόχο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για CNN, ABC, CBS
Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ

Με ανάρτηση στο 'twitter' ...
ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και τους 'New York Times' « ε χ θ ρ ο ύ ς   των  Α μ ε ρ ι κ α ν ώ ν ».

Αποτέλεσμα εικόνας για CNN, ABC, CBS

«Τα παραπλανητικά ΜΜΕ ('New York Times', 'NBC', 'ABC', 'CBS', 'CNN') δεν είναι δικοί μου εχθροί, αλλά εχθροί των Αμερικανών», έγραψε, χρησιμοποιώντας ξανά τον όρο «παραπλανητικά μέσα ενημερώσεως», (fake news media) τον οποίο έχει εισαγάγει στην καθομιλουμένη στις ΗΠΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για τραμπ

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τραμπ είχε προβεί σε μια αρχική ανάρτηση, στην οποία δεν αναφερόταν στους τηλεοπτικούς σταθμούς 'CBS' and 'ABC', μιλώντας για  « α η δ ι α σ τ ι κ ά » μέσα ενημερώσεως. 

Σχετική εικόνα

Διέγραψε γρήγορα το αρχικό του μήνυμα και ανάρτησε ένα νέο 'tweet', συμπεριλαμβάνοντας και τους δύο επιπλέον «εχθρούς»...
Δεν είναι ασυνήθιστο για Αμερικανούς προέδρους να επικρίνουν τα μέσα ενημερώσεως, αλλά το μένος που επιδεικνύει ο Τραμπ με τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις του στον Τύπο, είναι πρωτοφανές.

Αποτέλεσμα εικόνας για CNN, ABC, CBS

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Ρεπουμπλικάνος είχε αναδείξει σε επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις επιθέσεις του εναντίον του Τύπου, μιλώντας συχνά για «μεροληπτικούς» και «ανειλικρινείς» δημοσιογράφους...




Σχετική εικόνα


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!