Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΛΛΑΣ δεύτερη π α γ κ ο σ μ ί ω ς στην διατήρηση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ! (Με πρώτη την ΟΥΓΓΑΡΙΑ!)

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ  οπωσδήποτε Ο Λ Ο ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ορθοδοξία, Ελλάς, Στρατός


Αποτέλεσμα εικόνας για ορθοδοξία, Ελλάς, Στρατός


Αποτέλεσμα εικόνας για ορθοδοξία, Ελλάς, Στρατός


Αποτέλεσμα εικόνας για ορθοδοξία, Ελλάς, Στρατός

Έρευνα του 'Pew Research Center', για τα κριτήρια που θέτει ο κάθε λαός, ως προς τον ορισμό της εθνικής του ταυτότητος, καταδεικνύει ότι οι Έλληνες αποτελούμε την εξαίρεση. 

Οι περισσότερες χώρες δεν φαίνεται να πολυνοιάζονται για το πού έχει γεννηθεί κάποιος ώστε να θεωρείται νόμιμος πολίτης... 
Μόλις το 13% των Αυστραλών, το 21% των Καναδών, το 32% των Αμερικανών κρίνουν πολύ σημαντικό το πού έχει γεννηθεί κανείς. 


Αποτέλεσμα εικόνας για ουγγαρία

Στην κορυφή της λίστας με τις χώρες, που θεωρούν τα ήθη και τα έθιμα ουσιαστικό παράγοντα, για να έχει κάποιος την Εθνική Ταυτότητα της χώρας, είναι ΞΑΝΑ η Ουγγαρία και η Ελλάδα, δηλαδή χώρες που έχουν πληγεί αρκετά από την μεταναστευτική κρίση. 

Στην Ελλάδα το 66% και στην Ουγγαρία το 68% αξιολογεί την πολιτισμική παράδοση, με αρκετή ευαισθησία. Αυτό δεν ισχύει στην Γερμανία και την Σουηδία, προορισμό εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων, όπου τα αντίστοιχα ποσοστά είναι 29% και 26% αντίστοιχα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ουγγαρία

Ο μέσος όρος εκείνων που απήντησαν, ότι το κριτήριο της πίστεως είναι καθοριστικό για την Εθνική Ταυτότητα κυμάνθηκε στο 15%. 
Στην κορυφή όμως της λίστας των χωρών αυτών βρίσκουμε ξανά την Ελλάδα, με σχεδόν τετραπλάσιο ποσοστό, ένα εντυπωσιακό 54%. 

Σχετική εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΤΟΥ 2013, Ο (ΠΡΩΗΝ ...ΜΑΟΪΚΟΣ!) ΜΠΑΡΟΖΟ, ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. ΕΝΩ ΟΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΚΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ, Ο ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ, ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΛΟΝ 'ΚΑΚΟΤΥΛΙΓΜΕΝΗ' ΟΥΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ;;; Κ Α Ν Ε Ι Σ !  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...('ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'-"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")
Αποτέλεσμα εικόνας για ουγγαρία
Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;;;('ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'-"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")

Η ρωμαιοκαθολική Πολωνία* είναι δεύτερη, με μεγάλη διαφορά, 34%, έκπληξη αποτελούν οι ΗΠΑ, όπου η ανεξιθρησκία προστατεύεται από το Σύνταγμα, με το ποσοστό να είναι 32%, και έπονται η Ιταλία (30%), η Ουγγαρία (29%), η Βρετανία (18%), ο Καναδάς (15%), η Αυστραλία (13%), η Γερμανία (11%), η Γαλλία (10%), η Ισπανία (9%), η Ολλανδία (8%) και η Σουηδία, με μόλις 7%...

Από τα παραπάνω αποτελέσματα είναι προφανές τόσο το ισχυρό εθνικό φρόνημα του Ελληνικού Λαού, όσο και το για ποιους λόγους οι διάφοροι ακόλουθοι της - πέραν του Ατλαντικού εκπορευομένης απο τα "γνωστά κέντρα"... - παγκοσμιοποιήσεως και του εθνομηδενισμού επιθυμούν και επιχειρούν να μετατρέψουν τον Ομοιογενή Λαό της Ελλάδος μας, σε ετερόκλητο άρα 'ισοπεδωμένο' πληθυσμό.

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

3 σχόλια:

  1. Δεν φαίνεται να μπορούν να εμπεδώσουν οι διαχρονικοί πολέμιοι του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ότι η ρωμηοσύνη πολεμουμένη θριαμβεύει αλλά έτι άλλη μία φορά με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας θα τους το αποδείξουμε και θα ξαναβιώσουν οι απόγονοί τους τη ρωμαίικη μας τρέλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τον "άγιο" Stepinac αυτό δεν το ήξερα, νά 'στε καλά. Αυτού να θυμήθηκαν άραγε να του φτιάξουν το συναξάρι,ετούτοι οι "ορθόδοξοι" Ρωμανιώτες, ή μένει αλιβάνιστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια θα ενισχύσει και άλλο τον χριστιανισμό και τις παραδόσεις (ήθη & έθιμα) στην Ελλάδα. Άλλα απορώ εφημερίδες πατριωτικές όπως η Ελεύθερη Ώρα, η Δημοκρατία, η Εστία, το Μακελειό και οι χριστιανικές εφημερίδες Στύλος Ορθοδοξίας και Ορθόδοξη Αλήθεια γιατί δεν αναφέρονται ποτέ σε αυτήν την παράταξη, γιατί τέτοιος αποκλεισμός της παράταξης "ΚΟΙΝΩΝΙΑ";Τι τους έχει κάνει εκτός αν παίρνουν γραμμή και αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!